streda 28. marca 2012

Masívny nábytok - luxusný nábytok

Nový masívny luxusný nábytok

Pridali sme tovar z masívneho dreva. Jedálenské stoly, konferenčné stolíky, komody.

Luxusné jedálenske stoly z masívu

Jedálenský stôl zo série Romeo

Jedálenský stôl Romeo sa elegantne hodí do vašej jedálne, či už je moderná alebo "vidiecka". Masívny vzhľad a stabilita dodáva stolu pevnosť a je ideálny pre váš rodinný obed. V ponuke sú stoly pevné s dĺžkou 140 a 200cm, alebo rozťahovacie, ktoré majú dve prídavne časti na zväčšenie, ktoré môžete použiť nezávisle. Každá časť je široká 40cm, tým stôl predĺžite buď o 40 alebo 80cm podľa potreby. Ak by ste sa rozhodli stôl využiť vo vašej pracovni pri porade alebo v kancelárii, nič tým nepokazíte. Elegantne ho skombinujete s každým nábytkom.
Jedálenský stôl ROMEO 140
Jedálenský stôl ROMEO 200
Jedálenský stôl rozkladací ROMEO 160-240

Konferenčné stolíky z masívu

Luxusné konferenčné stolíky z masívneho dreva
Luxusné stolíky ROMEO a DURBAN
Jednoduchá elegancia vyžaruje z tohoto masívneho konferenčného stolíka "Romeo". Vyrobený z vysoko kvalitného neošetreného dreva Sheesham. Luxusné masívne stolíky môžete využiť ako konferenčný stolík alebo tv stolík. Ľahko ho skombinujete s iným masívnym nábytkom z našej série.
Konferenčný stolík ROMEO
TV stolík DURBAN

Luxusná komoda z masívneho dreva
Luxusný nábytok komoda s masívneho dreva
Luxusná komoda DURBAN
Dizajnová luxusná komoda z masívneho dreva poskytuje dostatok úložného priestoru, či už v zásuvkách v strednej časti alebo za dvierkami po bokoch. Môžete ju využiť v spálni pre svoje oblečenie alebo v kuchyni pre doplnky. Elegantne ju skombinujete aj v obývačke s TV stolíkom Durban. Všestranná komoda, ktorá vás určite zaujme.
Luxusná komoda DURBAN



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára