pondelok 16. apríla 2012

Konferenčný stolík Multilevel Small 

posledné 2 kusy...

Štýlový konferenčný stolík Multilevel vo vysokom lesku. Veľkosť S.
Ideálny luxusný stolík pre nezvyčajné a zvláštne situácie. Špecialitou stola je, že funkčnosť bola veľmi jednoducho a múdro skombinovaná s dizajnom. Stôl sa skladá z troch úrovní. Horné dva panely možno otáčať podľa vašich predstáv v rôznych smeroch. Vrchnú dosku môžete otáčať o 360 stupňov a strednú 270. Ideálne si nastavíte požadovaný tvar a veľkosť podľa vašej predstavy. Maximálne roztvorenie je 140x60cm, minimálne zase 60x 90cm.

Možnosti pohybu dosiek
Dosky sú vyrobené z MDF s vysokým leskom. Farba je glazúrovaná. Charakter tejto farby je že jej povrch je hladký a maximálne lesklý. Je pevná tak že ho len tak jednoducho nepoškriabete, ale zároveň je aj krehká, čiže ak by "dostal" silný náraz napríklad do rohu stola, farba by sa mohla odlupnúť. Takáto chyba sa však dá jednoducho opraviť, pretože pevná MDF doska ostane nepoškodená na rozdiel od lacného nábytku z drevotriesky.

Stôl ponúka kvalitu na najvyššej úrovni. Robustná a stabilná konštrukcia. Tupý čistý dizajn, kus unikátneho nábytku. Stolík je vhodný ako pre malé i veľké posedenie oblastiach alebo v obývacej izbe.

Farba: biela vysoký lesk
Materiál: MDF
Rozmery L / W / H: 80 x 60 x 31 cm
Doska stola: 60 cm x 60 cm
 
Hmotnosť: 43kg. 

Luxusný dizajnový konferenčný stolík v bielej farbe vhodný do vašej obývačky alebo kancelárie. 
V ponuke aj Multilevel Middle rozmer 70cm alebo Multilevel XL rozmer 80cm.
www.reaction.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára