streda 11. apríla 2012

Dizajnová luxusná komoda s MDF materialu v bielej farbe. Luxusné komody z MDF materiálu

Luxusná dizajnová komoda v Barokovom štýle biela.
Dizajnové komody z MDF materiálu sa vyznačujú vysokou kvalitou, pretože dokonale držia farbu a lesk po celú dobu. Moderné biele prevedenie môžete kombinovať s vašou obývačkou či spálňou, alebo ju len jednoducho umiestnite v hale.
Komody v klasickom štýle s troma zásuvkami a dvoma dvierkami po bokoch poskytujú dostatok úložného priestoru. Hladké línie alebo v prevedení barok s elegantnými tvarmi a dizajnovými úchytkami pôsobia luxusne.

Dizajnová luxusná komoda Croco v imitácii hnedej krokodílej kožeDizajnové komody v Croco imitácii kožeKomoda so šiestimi zásuvkami v bielej imitácii krokodílej kože.

Ak hľadáte elegantný luxus, naše komody potiahnuté "krokodílou kožou" sú naozaj zaujímavý nábytok. Stále viac vyhľadávaný dizajn môžete skombinovať aj s inými doplnkami ako regále, stolík, posteľ alebo leňoška.
Základná konštrukcia je pevná MDF doska na ktorej je do najmenšieho detailu natiahnutá koža. Po obvode celej komody sú ochranné kožené hrany a rohy, ktoré dodávajú vintage vzľad starých kufrov. Dostupné v tmavej hnedej alebo bielej farbe.

Luxusná dizajnová komoda vintage štýl

Vintage komody v obitom štýleDizajnová komoda vo farbách anglickej vlajky

Ak však hľadáte niečo zaujímavé a netradičné, skúste si pozrieť ponuku Harlekin alebo England či iné dizajnové modely. Starý obitý štýl, ošúchané farby, popraskaný lak, to všetko patrí k dizajnu "vintage".
Komody sú vyrobené z masívneho dreva s medenými dizajnovými úchytkami. Dostupné v rôznych kombináciach troj-zásuvky, šesť-zásuvky, kombinácia s dvierkami, to všetko vám poskytne dostatok úložného priestoru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára