sobota 8. septembra 2012

Luxusný moderný nábytok - NOVINKY

Luxusný nábytok - Novinky v našej ponuke

Doplnili sme nábytok a doplnky. Veľa zaujímavých modelov, ktorými si môžete skrášliť vaše bývanie. Pozrite si našu ponuku, niektoré modely vyberáme:


Barokový stolík Venice 
Stolík VENICE v sebe spája moderné dizajnové štandardy s talentom epochy baroka a rokoka. Ručne vyrezávané ozdoby a dekorácie. Starožitná úprava budí dojem dokonalej klasiky. Konštrukcia je drevo a farebné prevedenie v starožitnom štýle. Dostupný v zlatej, striebornej a bielej farbe.


 TV stolík Pure

Luxusný moderný stôl PURE pod TV do vašej obývačky. Krásny moderný dizajn , vysoký biely lesk dodáva tomuto stolíku jedinečnosť a krásu. Polica z hrubého skla vám poskytne veľa úložného priestoru pre váš prehrávač alebo vaše dvd. 


 Stojanová lampa Relict

Stojanová lampa RELICT vás určite upúta svojím prevedením. Noha lampy je masívne drevo v neupravenom dizajne s dvomi otvormi. Tienidlo je veľké až 55cm priemer. Pevná základňa. ktorá dodáva lampe stabilitu. Celková výška lampy je až 175cm. Ideálna lampa do vašej obývačky alebo spálne, či už ako doplnkové osvetlenie miestnosti, alebo ako lampa na čítanie.


Luxusné truhlice a kufre
Luxusná sada truhličiek v rôznom dizajne. Takáto sada vám poskytne dostatok úložného priestoru a zároveň elegantne vynikne v priestore. Truhlice sú potiahnuté plátnom s koženými hranami a kovovými doplnkami. Pôsobia ako staré dopravené kufre, ale tieto truhlice si obľúbite. Krásny dizajn, pre vaše moderné bývanie.

Konferenčný stolík Elipse 

Luxusný stolík  ELIPSE  do obývačky v modernom dizajne. Biela vysoký lesk vyzerá obzvlášť elegantne. Sklenená doska je mierne znížená. Presvedčte sa sami, jedinečné kúzlo tohto konferenčného stolíka. Znížená sklenená doska je iba 17 cm vysoko nad zemou. Stolík je ideálny pre nízke pohovky.


a oveľa viac...
Pozrite si našu stránku www.reaction.sk nájdite si nábytok a doplnky pre váš domov. Neváhajte nás kontaktovať aj cez LiveChat na našej stránke. 
 


 

 

 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára