sobota 27. apríla 2013

Luxusný dizajnový nábytok

Novinky na našom eshope www.reaction.sk

 Luxusné konferenčné stolíky RETRO COOL

luxusny konferencny stolik v bielej lesklej farbe, dizajnový konferencny stolikLuxusný stolik do modernej obyvacky, luxusný konferencny stolikLuxusné stolíky v retro štýle zo série Retro Cool v bielej lesklej farbe Vás zaujmú svojím dizajnom. Zaoblené hrany a úložný priestor v strede stolíka. Tento luxusný stolík môžete použiť ako konferenčný stolík vo vašej modernej obývačke, alebo ako TV stolík. Konferenčný stolík má dĺžku až 90cm a výšku 30cm. Elegantne spracovaný stolík, zaoblené hrany a prevedenie v bielej farbe vysoký lesk. Tieto stolíky môžete skombinovať s ostatným nábytkom alebo ho nechajte vyniknúť samostatne. Určite upúta vás aj vašich hostí. Luxusný konferenčný stolík pre moderné bývanie.


luxusny biely stolik do obyvacky, dizajnovy konferencny stolik

 Konferenčný stolík FUNCTION

 Konferenčný stolík Function je jeden z veľkých stolíkov do vašej modernej obývačky. Tento stolík má rozmer až 85x85cm a je zaujímavý tým, že na bočnej strane v rohoch má dve zásuvky a v opačných rohoch zase otvorený odkladací priestor. Stolík vám teda poskytne veľa úložného priestoru či už pre veci, ktoré chcete mať schované, alebo pre vaše dekorácie a tým celý stolík oživiť. 

Jedálenský rozťahovací stôl MEGA 

jedalensky roztahovaci stôl, biele jedalenske stoly, dizajnovy stôl do kuchyneLuxusný rozťahovací stôl MEGA je zaujímavý svojim prevedením. Hrubá stolová doska je skosená na hrane. Kovová konštrukcia pod doskou na koľajničkách slúži aj ako úložný priestor pre prídavnú časť. Jedálenský stôl sa otvára od stredu a mechanizmom vyklopíte predlžovaciu časť až na 220cm. Stolová noha je umiestnená v strede a spodná časť je z kovu, čím je zaručená stabilita aj pri dlhej verzii. Stôl je v prevedení bielej vysoký lesk.

 Masívny nábytok z agátového dreva

luxusny nabytok z masivu, masivne drevo nabytok, vysoka skrinka z masivu, dizajnovy luxusny nabytok z dreva
masivna komoda z agatu, luxusna komoda, masivny dreveny nabytok Luxusná dizajnová komoda a skrinka zo série Montreal je ideálna pre vaše bývanie. Poskytuje dostatok úložného priestoru. Komoda má  dve skrinky po bokoch a tri zásuvky v strednej časti. Vysoká skrinka je dizajnovo rozdelená na dve časti. Plné dvierka a zásuvka v pravo. V ľavo sklenené dvierka a vo vnútri poličky. Série Montreal je  vyrobená z masívneho agátového dreva v naturálnom prevedení a jemne bielená. Masívny rám zaručuje pevnosť a stabilitu. Skombinujte si ju z nábytkom z tejto série. V ponuke sú aj jedálenské stoly, kuchynská lavica na sedenie. Moderný dizajn v svetlom prevedení je zaujímavý práve tým, ako vynikne kresba celého masívneho nábytku.

Luxusné jedálenské stoličky DeLuxe

luxusna stolicka biela, dizajnova stolicky, biele stolicky do kuchyne, kuchynske stolicky
 Luxusná stolička zo série DELUXE, ktorá zaujme svojim dizajnom. Masívna drevená konštrukcia a poťah z umelej bielej croco kože. Vyrezávaná kostra stoličky s okrúhlym operadlom a vysokým sedákom pripomínajúci barokový štýl. Táto stolička sa ideálne hodí do vašej modernej jedálne, ale aj kancelárie či pracovne. Môžete ju kombinovať s iným nábytkom, alebo vystaviť samostatne, vždy vás upúta svojím vzhľadom.
 
Dostupná aj v čiernej farbe.
 

 

 viac na www.reaction.sk

 

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára