pondelok 16. septembra 2013

Luxusný nábytok v čiernej

Nový dizajn nábytku v čiernej farbe

BLACKIED design je čierny luxusný nábytok

Luxusný nábytok v staro anglickom dizajne vás zaujme svojim prevedením. Zaujímavá séria nábytku v netradičnej čiernej farbe s jemnou patinou nenápadne sfarbenou do červena.  Dlhé tvarované nohy s vyrezávaným detailom v nádychu barokovej doby. Nábytok zo série Blackied je vyrábaný z masívneho dreva a MDF kvalitných dosiek. V tejto zostave sa nachádzajú rôzne kúsky nábytku ako komody, stolíky, príručné stolíky alebo zrkadlá...Vytvorte si úplne nový dizajn vášho domova, prerobte si obývačku či spálňu do netradičnej čiernej. Pretože tento nábytok je vyrábaný s precíznosťou na detail a je určený náročnému zákazníkovi, ktorý sa nebojí vyhnúť sa tradičnej línii.

 

Komoda s dvomi zásuvkami v čiernej farbe

Luxusná dizajnová komoda zo série Blackied. Zaujímavý tvar komody s dvomi zásuvkami na vysokých nohách v staro anglickom dizajne v čiernej farbe s jemnou patinou. Vrchná doska s vyrezávanou líniou dopĺňa celkový vzhľad. Komoda je vysoká 78cm. Dve zásuvky poskytnú dostatok priestoru. Skombinujte si komodu s ostatným nábytkom zo série Blackied.

Konzola a stolička v čiernej farbe

Luxusný set zo série Blackied. Krásna konzola so zrkadlom a malými zásuvkami pre vaše drobnosti. Zaujímavý dizajn vysokých nôch a vyrezávané línie dopĺňajú staro anglický dizajn. Štýlová stolička/taburetka so zamatovým čiernym poťahom a rovnako tvarovanými líniami. Luxusná zostava do vašej spálne, skombinujte si ju s ostatným nábytkom.


Stolík pod televízor v čiernej farbe

Luxusný tv stolík zo série Blackied v netradičnej čiernej farbe s jemnou patinou. Zaujímavý stolík v staro anglickom dizajne. Vrchná doska s vyrezávanou líniou a tvarovanými nohami. Stolík má poličku kde si môžete umiestniť napríklad DVD prehrávače a dve menšie zásuvky. Krátky televízny stolík, ktorý si môžete skombinovať s ostatným nábytkom z tejto série alebo umiestniť samostatne.


Komoda so štyrmi zásuvkami v čiernej farbe

Luxusná komoda zo série Blackied. Čierna komoda v staro anglickom dizajne na nízkych tvarovaných nohách a vyrezávanými líniami. Komoda má štyri zásuvky a poskytuje dostatok úložného priestoru. Skombinujte si ju s ostatným nábytkom alebo ju vystavte samostatne. Určite vás zaujme moderná čierna s jemnou patinou vo vašom modernom bývaní.

Skrinka s úložným priestorom, zrkadlom a zásuvkami

Luxusná vysoká skrinka zo série Blackied zaujme najmä ženy. Ide o dámsku vysokú skrinku s dostatkom zásuviek a úložného priestoru pre vaše drobnosti. Malé nenápadné zrkadlo na vrchnej časti sa otvára smerom hore. Skrinka v staro anglickom dizajne v čiernej farbe s jemnou patinou. Skombinujte si ju s ostatným nábytkom. 



Viac nábytku z tejto série BLACKIED nájdete na našej stránke. 


 





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára