štvrtok 14. novembra 2013

Luxusné zrkadlá

Luxusné dizajnové zrkadlá

Závesné zrkadlá DROPS

zavesne zrkadla, dizajnove zrkadlo na stenu, moderne velke zrkadla 
Luxusné nástenné zrkadlo zo série DROPS, ktoré pripomína vodné kvapky. Malé zrkadielka, ktoré sa spojili a vytvorili tento nádherný dizajn. Zrkadlo pôsobí elegantne či už ho umiestnite kdekoľvek, očarí vás a vašich hostí.  Môžete ho zavesiť na výšku, ale aj na šírku. Základ je drevená doska v čiernej farbe, dizajnovo vyrezaná podľa tvaru zrkadielok. Elegantne prepracované do najmenšieho detailu. Krásne zrkadlo na stenu.
zrkadlo DROPS WALL
zrkadlo DROPS

Závesné zrkadlo Signature

Luxusné zrkadlo zo série Signature v zaujímavom dizajne zložené z menších zrkadiel. Základ tvorí pevná drevená konštrukcia, ktorá je presne kopírovaná tvarom zrkadielok. Je hrubá približne 2cm v čiernej farbe. Tie sú jemne zbrúsené na hranách. Vynikne na každej stene a určite vás upúta. Zrkadlo môžete zavesiť na výšku ale aj na šírku. 

zrkadlo SIGNATURE


Dizajnové zrkadlo KROSS

Luxusné závesné zrkadlo zo série Kross. Dizajn pripomínajúci rozbité zrkadlá pôsobí veľmi elegantne. Aj keď sa vám bude zdať, že vašemu odrazu niečo chýba, verte že kráse a elegancii vašeho domova určite nebude chýbať nič. Toto zrkadlo môžete zavesiť na výšku, ale aj na šírku. Základ je drevená doska v čiernej farbe, ktorá je presne vyrezaná so zrkadlami do najmenších detailov. Krásne zrkadlo do moderného interiéru.

zrkadlo KROSS



 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára