štvrtok 30. januára 2014

Luxusný nábytok v kombinácii s drevom

Zaujímavý dizajn nábytku kombinovaný s naturálnym drevom

masivny nabytok, prirodne drevo nabytok, dizajnovy taburet na sedenie, prava koza nabytok

Luxusný taburet GOAT

Luxusný taburet GOAT vyrobený z prírodných materiálov. Základ je naturálne naplavené drevov prírodnom prevedení, ktoré je špeciálne upravené a uložené, aby vytvorilo pevnú základňu v tvare valca. Vrchná časť je penový sedák z pravej kozej kože. Taburet vynikne samostatne, alebo ho môžete kombinovať s moderným nábytkom.

zavesne zrkadlo na stenu, dizajnove zrkadlo z masivu, mesivne drevo ram zrkadla

Zrkadlo SAFARI PANEL

Luxusné vysoké nástenné zrkadlo SAFARI je zaujímavé práve svojim naturálnym vzhľadom. Rám zrkadla tvorí veľký počet malých drievok, ktoré sú v prírodnom prevedení. Sú poukladané po celom obvode zrkadla, aby vytvorili jeho hrubý rám. Zrkadlo môžete zavesiť na výšku, ale aj na šírku. Každý kus je jedinečný. 

stojanove lampy a svietidla, luxusne interierove lampy, lampa z masivu, drevena lampa, lampa na zemStojanová lampa ROTOS 

Luxusná lampa ROTOS je zaujímavá svojim prevedením. Noha lampy je z teakoveho masívneho dreva zložená z niekoľkých kusov, základňa v tvare štvorca dodáva stabilitu. Biele tienidlo je uchytené na kovovej konštrukcii v chrómovom prevedení pomocou ktorej si môžete upraviť výšku lampy. Zaujímavá dizajnová lampa, ktorú môžete skombinovať s moderným nábytkom. 

masivny nabytok, stôl so sklom, sklenena vrchna doska, masiny stolik do obyvacky, interierovy nabytok z masivu

Konferenčný stolík RIVERPARK

Luxusný stolík RIVERPARK, ktorý vás upúta svojim prevedením. Stolík je vyrobený z prírodného dreva, ktoré je špecialne upravené a vysušené. Práve táto úprava mu dáva jeho vzhľad akoby bolo popraskané. Prevedenie dreva je natural. Je zaujímavo pospájané tak, aby vytvoril tvar pevnej základne nôh. Vrchná doska je bezpečnostné číre sklo, odolné proti poškriabaniu. Každý stôl je originál, líši sa v jemných detailoch dreva. Krásny stôl, ktorý môžete kombinovať aj s moderným nábytkom.




 


 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára