nedeľa 6. apríla 2014

Luxusné jedálenské stoly do kuchyne

Rozťahovacie jedálenské stoly v bielej farbe vysoký lesk

Jedálenský stôl ATLANTIS

Krásny rozťahovací stôl ATLANTIS do vašej jedálne. Elegantný vzhľad, kde celá stolová doska je postavená na jednej nohe v strede, ktorá sa skladá z dvoch oválnych valcov. Ľahko sa zmestíte za stôl z každej strany. Stolová doska sa otvára od stredu kde je uložená prídavná doska. Základná dĺžka stola je 160cm, ktorú predĺžite až na 220cm. Stôl je vyrobený z pevnej MDF dosky v bielej lesklej farbe v kombinácii s kovom. 

Jedálenský stôl OVATE

Dizajnový rozťahovací jedálenský stôl OVATE v bielej lesklej farbe na jednej nohe. Tento stôl je zaujímavý svojim prevedením so zaoblenými hranami na stolovej doske a zaoblením na stolovej nohe. Dizajn dopĺňajú kovové pásy pozdĺž stolovej dosky z brúsenej ocele. Kovová základňa je pevná a ťažká, drží stabilitu stola aj v tom najväčšom predĺžení. Základná dĺžka stola je 160cm s predĺžením na 220cm. Predlžovaciu dosku si vyklopíte zo stredu. Luxusný biely stôl do vašej jedálne. 
jedalensky stôl v bielej lesklej farbe s dlzkou 220cm.

Jedálenský stôl KALICH

Zaujímavý rozťahovací stôl KALICH do vašej jedálne. Dizajn stolovej dosky je mierne zostrený k obom koncom. Doska je vyrobená z pevnej MDF dosky v bielej lesklej farbe. Otvára sa od stredu, kde je umiestnená predlžovacia doska. Základná dĺžka stola je 160cm a predĺžite ho až na 220cm. Stolová noha je uchytená na kovovej základni, ktorá dodáva stabilitu aj pri najväčšom predĺžení.
Roztahovaci jedalensky stôl Kalich, moderny stôl do jedalne v bielej lesklej farbe
 

Jedálenský stôl ARTIC 

Luxusný jedálenský stôl ARTIC v bielej lesklej farbe s možnosťou predĺženia. Tento stôl je ideálny do vašej jedálne. Základný rozmer má 160cm a v prípade potreby ho jednoducho predĺžite až na 220cm. Prídavná doska je uchytená na výklopnom mechanizme v strede stola. Stolová doska je hrubá až 5cm a je pevná, vyrobená z MDF dosky. Stolová noha v strede má kovovú základňu v prevedení brúsenej ocele a dodáva stabilitu aj pri najväčšom predĺžení.




 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára