štvrtok 19. júna 2014

Luxusné taburety z pravej kože

Taburety z kozej kože

Taburet Mediteran

Luxusný taburet MEDITERAN z pravej kože je ideálny doplnok do vašej modernej obývačky k sedačke ako ďalší priestor na sedenie. Taktiež ho viete využiť aj v spálni či v hale. Je dostatočne veľký na pohodlné usadenie, ale nie príliš, aby vám nezavadzal. Je vyrobený z pravej kozej kože, každý kus je preto originál. 
Taburet MEDITERAN

Taburet Jambi

Luxusný taburet JAMBI z pravej kože v svetlom prevedení. Je vyrobený z pravej kozej kože, každý kus je preto originál. Krátky vlas je príjemný na dotyk.  Taburet je vo veľkosti 65x65cm a s výškou 40cm. 
Taburet JAMBI




štvrtok 12. júna 2014

NOVINKA - jedálenská stolička TRINITY VINTAGE

Jedálenská stolička v hnedej šúchanej koži

Stolička do jedálne TRINITY

Moderná stolička v zaujímavom dizajne zo série Trinity. Hnedé farebné prevedenie a prešívaná opierka aj so sedákom. Stolička sa hodí do moderného interieru, alebo do kombinácie s masívnym nábytkom.

Základ stoličky je chrómová noha, ktorá je zaoblená v jemnej línii. Konštrukcia je guľatá. Na spodnej strane sú gumové mini nožičky, aby ste si nepoškriabali parkety. Sedadlo stoličky je pohodlné s vysokým operadlom.  

jedalenska stolicka, moderne stolicky do jedalne

Táto luxusná stolička je moderná a vynikne v každom priestore, či už ju umiestnite do kuchyne, jedálne alebo do vašej kancelárie. Moderný dizajn a prevedenie, ktoré vás upúta.




streda 11. júna 2014

Moderné barové stoličky

Barové stoličky CURRIER

Moderné Barové stoličky nie len k barovému pultu

dizajnove stolicky k baru, moderne barove stolicky, stolicka cervena
Barová stolička zo série CURRIER je zaujímavá svojim tvarom v časti operadla. Otvorený priestor je nie len dizajnová vec, ale aj pohodlnejšie usadí. Sedadlo a operadlo z eko kože s jemnou štruktúrou. Stoličky sú prešívané výraznou niťou.
moderne barove stolicky
Barové stoličky Currier sú dostupné v rôznych farebných prevedeniach. Mäkké polstrovanie na celom sedáku je príjemné aj pri dlhšom sedení.

Dizajnove stolicky do baru, moderne barovky cierne


Stabilná pevná základňa, ktorá má pogumovanú spodnú časť - už žiadne škrabance na parketách. Otáčavá o 360 stupňov. Veľmi ľahko sa čistí a udržiava. Výšku nastavíte jednoducho pomocou páky na boku.



piatok 6. júna 2014

Luxusný masívny nábytok

Masívny konferenčný stolík

Nový dizajn masívneho nábytku - MAKASSAR BIG TUNG

Tento konferenčný stolík je ideálny do veľkých miestností. Rozmer štvorec je až 90x90cm a výška je 40cm. Masívna konštrukcia z dreva Sheesham - odroda palisander - má zaujímavú kresbu. Povrchové prevedenie iba voskom, bez chemickej úpravy a lakov. Naturálny vzhľad.
Dosky stolíka sú hrubé a elegantne a nenápadne spojené v rohoch, čím vytvárajú úložný priestor napr. pre vaše časopisy. Stolík je z masívneho dreva v naturálnom prevedení.
konferencne stoliky do obyvacky, masivny naturalny nabytok

Konferenčný stolík Makassar Big Tung v naturálnom prevedení so zaujímavou kresbou. Každý kus je originál.

Konferenčný stolík Makassar


 

pondelok 2. júna 2014

Luxusné dizajnové zrkadlá na stenu

Nástenné zrkadlá OKO

dizajnove zrkadla, velke zrkadla, okruhle zrkadla, zrkadla na stenu
Veľké dizajnové zrkadlo na stenu. Luxusné barokové ornamenty zdobia krásny zrkadlový rám, ktorý má rozmer až 150x130cm. Vnútorné zrkadlo je v rozmere 52x60cm.  Toto zrkadlo sa elegantne hodí nie len do modernej obývačky alebo chodby, s istotou vynikne v každej miestnosti.
Je dostupné v zlatej , striebornej a bielej farbe.