streda 29. októbra 2014

Luxusný nábytok aj na splátky

NOVINKA - teraz aj na splátky od spol. QUATRO

Nakupujte u nás aj na splátky. 
 

Barové stoličky v kožušine

Luxusné stoličky z pravej kožušiny

Stoličky z kozej kože

Dizajnová barová stolička zo série Yogi v hnedo bielej kozej kožušine na drevených nohách z masívu. Zaujímavé prevedenie stoličiek vás upúta svojim spracovaním. Naturálny vzhľad a prevedenie môžete kombinovať aj s moderným nábytkom.

Barová stolička je vysoká 75cm a rozmer v šírke je cca.30cm  Nohy sú z teakoveho dreva, upravené naturálne bez farbív. Každá stolička je originálna svojim prevedením, pretože poťah je pravá kozia koža v hnedo bielom prevedení.

Dizajnový stolík z masívu

Zaujímavý dizajn a prevedenie - stolík TRINID 

Odkladací stolík z masívneho dreva 

Tento malý stolík vás zaujme práve svojim tvarom. Je vyrezávaný ručne priamo z jedného kusu dreva, bočné strany zaoblené, v strednej časti je otvorený. Tento stolík je ideálny ako odkladací a vynikne v každej miestnosti. Je vyrobený z dreva Cuaro, tvrdé v tmavo hnedom prevedení. Tento stolík je každý kus originál. 

Stolík TRINID je elegantný a je zaujímavo spracovaný. Svetlé časti na hrane sú individuálne, záleží na každom kuse. Stolík je upravený olejovaním. Mierne zaoblené hrany mu dodávajú jemnosť. Celé spracovanie je ručná práca.


Stolík TRINID je vysoký 60cm a široký 35x35cm. Farba je natural hnedá, farba dreva. 



streda 1. októbra 2014

Dizajnový nábytok skriňa DYNASTY

Nábytok zo série Dynasty

biely nabytok z masivu, luxusny nabytok biely, skrina s bielymi dverami
Zaujímavý dizajn a prevedenie nábytku zo série Dynasty. Vysoká skriňa s dvierkami v bielej farbe s kovovými doplnkami. Tento nábytok je vyrábaný starým spôsobom. Akoby ste ho používali už roky. 
 
 
Biele prevedenie na vonkajšej strane, čierna vo vnútri skrinky. Konštrukcia je z dreva a z preglejky. Vysoké tvarované nohy dodávajú stabilitu a pevnosť. Skombinujte si tento nábytok s celou sériou. Vynikne aj samostatne.
Kovové úchytky a dizajnový zámok dopĺňajú celkový vzhľad skrinky. Nábytok zo série Dynasty.

www.reaction.sk