pondelok 16. júla 2018

Nábytok zo série ONYX STONE

Nábytok s dizajnom kameňa ONYX STONE.

Bielo-sivý nábytok v kombinácii so sklom.


Séria dizajnového nábytku zo série Onyx Stone predstavuje precíznu kombináciu farieb a materiálov. Konštrukcia nábytku je vyrobená z pevnej MDF v bielom lakovanom prevedení a z bezpečnostného skla doplnená o dyhu v betónovom vzhľade.

konferencne stoliky Reaction, nabytok do obyvacky, obyvaci nabytok

Vo vašej modernej obývačke sa krásne ujme zaujímavý konferenčný stolík s rozmermi 108x58 cm a so spodným priestorom na odkladanie novín, magazínov a iných drobností. V kombinácii s televíznym stolíkom, ktorý je dlhý 160 cm, široký 45 cm a vysoký 40 cm, vytvoria dokonalú harmóniu priestoru.
 
tv stoliky Reaction, moderny nabytok, dizajnovy nabytok

konzoly Reaction, toaletné stolíky, konzolové stolíky

V  rámci série je dostupná aj krásna konzola, ktorá je ideálna či už ako odkladací stolík, alebo aj ako pracovný stolík. Efektne tak vynikne vo vašej spálni či predsieni. Štýlová konzola je vysoká 72 cm, dlhá 120 cm a hlboká 40 cm.


jedalenske stoly Reaction, stoly do jedalne, kuchynske stoly

Dizajn vašej kuchyne či jedálne dotvorí výnimočný jedálenský stôl vo fixnej alebo rozťahovacej verzii. Nerozkladací stôl o rozmere 160x80 cm tvoria tri diely bezpečnostného skla, ktoré sú spojené dielom v dizajne kameňa. Rozkladací stôl má základnú dĺžku 160 cm s rozloženým dielom v kamennom dizajne 200 cm a šírku 85 cm.

komody Reaction, nabytok s odkladacim priestorom, biely nabytok

Úložný priestor vo vašej domácnosti dostatočne zaručí veľká komoda, ktorá má dĺžku 160 cm a hĺbku 45 cm s výškou 75 cm alebo 180 cm vysoký policový regál s hĺbkou 33 cm a šírkou 140 cm.

regale Reaction, nabytok so sklom, interierovy nabytok

séria nábytku ONYX STONE 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára