pondelok 4. marca 2019

Farebné barové stoličky zo série CIRCUS

Stoličky k barovému pultu v sýtych cirkusových farbách.

Pohodlnosť pri sedení zohráva významnú rolu. Či už vyberáte dve stoličky k barovému pultu vo vašej kuchyni alebo niekoľko kusov pre vašich zákazníkov do moderného prostredia útulného baru, dôležitý je dizajn, farebnosť a stabilita. Veľkou výhodou pri barových stoličkách je možnosť nastavenia výšky sedu vzhľadom na variabilitu výšky jednotlivých ľudí.


Dizajnová séria barových stoličiek zo série CIRCUS je moderná a atraktívna s nádychom nadčasovosti. Elegantný dizajn sedacej časti, jemné jednoduché línie v kontraste s prešívaním v kombinácii lesklého kovu jej dodávajú štylový vzhľad. Jednoduchá a krásna barová stolička nielen zaujme, ale zároveň bude pohodlným spoločníkom pri sedení.


Sedadlo barovej stoličky je vyrobené z odolného materiálu – ekokože, ktorá je v zadnej časti hladká a v prednej časti vytvára dizajn prešívaných štvorcov. Poťah si vyžaduje jednoduchú údržbu len pretrením vzniknutej špiny. Komfortné operadlo vo výške 30 cm zaručí príjemný pocit pri sedení. Sedacia časť o rozmere 41x38cm je dostatočne veľká, a teda sa prispôsobí sedeniu podľa vašej postavy. Sedadlo je otočné až o 360° a jeho ergonomický tvar vám ideálne sadne.



Celkovú stabilitu barovej stoličky dodáva silná a pevná kovová noha v lesklom chrómovom prevedení. Prostredníctvom plynulého nastavenia výšky je univerzálnym sedením pre všetky výšky pultu. Celková výška barovej stoličky sa pohybuje v rozmedzí 90-111 cm, pričom výška sedu je od 60 do 81 cm. Súčasťou nohy je opierka nôh v oválnom tvare, ktorá dotvára celkový komfort pri sedení na barovej stoličke počas celého večera. Vďaka pestrej farebnej variabilite si určite každý nájde svoju ideálnu barovú stoličku k barovému pultu alebo kuchynskému ostrovčeku.

Celú sériu CIRCUS si môžete pozrieť na našej stránke.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára