pondelok 25. februára 2019

Opäť v ponuke – lampy KRONECAL

Dizajnové dobové lampy v bielom a čiernom prevedení.



Luxusne pôsobiace svietidlá zo série Kronecal vyčaria naozaj krásnu atmosféru vo vašom interiéri. Tienidlo z jemnej priesvitnej textílie je kombinované v lesklým kovom a celkový dizajn dotvárajú krásne barokové ozdoby z číreho akrylu. Nezabudnuteľnú atmosféru navodia lampy ich vzájomnou kombináciou v rámci jedného priestrou spolu s ostatnými interiérovými prvkami docielite naozaj nevšedné dobové prostredie aj v modernom interiéri. Vysoká stojanová lampa, luster či stolová lampa vytvoria jedinenčnú eleganciu vo vašej obývačke, izbe či spálni.



lampy Reaction, stolové lampy, svietidlá na stôl



Tieto veľkolepé lampy pozostávajú zo štyroch alebo piatich ramien svetiel, ktoré sú zdobené kryštálmi z akrylu poskytujúcimi ideálny lom svetla. Moderné tienidlo je mierne presvitné v bielom alebo čiernom prevedení, čím nebráni šíreniu svetla a pôsobí štýlovo.

www.reaction.sk, stojanové lampy, dobové svietidlá


Kruhová základňa a noha sú vyrobené z lesklého chrómu dodávajú lampám nielen stabilitu, ale zároveň dotvárajú celkový dizajn svietidiel. Aj keď lampa práve nesvieti, pôsobí jedinečným kráľovským dojmom. Umiestnite túto lampu vo vašom domove a vytvorte si príjemnú romantickú atmosféru. Krásna kombinácia barokového štýlu s moderným dizajnom nadchne nielen vašich návštevníkov.
stolová lampa KRONECAL BLACK

stolová lampa KRONECAL WHITE 

stojanová lampa KRONECAL BLACK

stojanová lampa KRONECAL WHITE




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára