nedeľa 8. apríla 2012

Konferenčný stolík UFO

Moderný stolík UFO pre vašu obývačku.

Ak hľadáte vhodný konferenčný stolík a stále ste sa nerozhodli, skúsime vám pomôcť s výberom.  A preto vám chcem predstaviť konferenčný stolík UFO. Nedajte sa zmiasť názvom. Nie je to žiadny futuristický nábytok.

Konferenčný stolík UFO je luxusný nábytok pre vašu obývačku, izbu, ale aj kanceláriu alebo rovnako poslúži aj ako odkladací stolík.


Prečo tento stolík?
Jednoduchá odpoveď. Konferenčný stolík je vyrobený z  pevného sklo laminátu. Ten sa vyznačuje vysokou pevnosťou a ľahkosťou zároveň. Sklo laminát sa dá tvarovať do akejkoľvek podoby, tvaru a rozmerov. Jeho povrchová úprava je veľmi hladká a prevedenie je vysoký lesk.  Stolík UFO je okrúhly s priemerom 90cm a vysoký 35cm. Ide teda o moderný stolík, ktorý je nízky a ideálne sa hodí k moderným nízkym sedačkám. Bočné časti stolíka sú jemne zrezané aby pôsobil ako štvorcový stolík. Tieto bočné časti sú otvorené, pretože stolík je “dutý” prázdny vo vnútri, tým ponúka úložný priestor pre vaše knihy, časopisy…priestor je týmto dostupný zo štyroch strán, čo je veľmi praktické.
Vrchná časť, teda odkladacia, je sklo. To je veľkou výhodou, pretože sa nemusíte báť čokoľvek naň umiestniť. Sklo len tak ľahko nepoškriabete a ešte jednoduchšie ho očistíte. Sklo ma kruhový tvar a je bezpečnostné, v prípade nehody sa rozbije na malé kúsky a nezraní vás. Dlhodobým používaním sa môže povrch poškriabať, ale dá sa ľahko vymeniť za nové. Môžete si tiež zmeniť farbu skla a prispôsobiť ho k vášmu nábytku.
Konferenčný stolík UFO je dostupný v čiernej alebo bielej farbe. Obe farebné prevedenia sú vo vysokom lesku a hodia sa k modernému štýlovému nábytku. Stolík je pomerne ľahký, pretože celá konštrukcia je sklo laminát. Aj so sklenenou doskou váži cca.35kg a ľahko ho premiestnite kam budete potrebovať.
Ak vás zaujal tento stolík, pozrite si ponuku na čierny stolík UFO alebo na biely stolík UFO na tejto stránke www.reaction.sk/konferenčné stolíky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára