pondelok 11. júna 2012

Luxusné zrkadlá

Krásne design moderné zrkadlá už na stránke

Moderné zrkadlá na stenu alebo na zem.  

Pridali sme do našej ponuky nové zrkadlá. Zrkadlá so zaujímavým rámom alebo s čalúneným rámom v rôznych farebných kombináciách.


Zrkadlo ALICE
Závesné zrkadlo Alice je dekoratívny a moderný doplnok pre vaše bývanie. Veľké zrkadlo má hrubý rám v dizajne tečúcej línie a vírov. Hĺbka zrkadla je až 7cm. Pevný rám v bielej lesklej farbe. Výška je 160cm a môžete ho zavesiť na stenu, alebo dekoratívne umiestniť vo vašej izbe. Rám zrkadla je vyrobený z Polyresinu.






Zrkadlo CLIFF
Moderné zrkadlo Cliff v zaujímavom designe vás určite osloví. Jeho tvar tvorí niekoľko malých zrkadiel z brúsenými hranami, ktoré sú pravidelne pospájané do jedného celku. Výška zrkadiel je až do 5cm. Krásne zrkadlo ktoré môžete skombinovať s moderným nábytkom, alebo ho umiestniť samostatne. Rozmer zrkadla je 102x102cm a hrubé až 5cm.




Zrkadlo SKINNY 
Zrkadlo Skinny možno umiestniť prakticky kdekoľvek. Môžete ho dizajnovo umiestniť v izbe alebo aj zavesiť v predsieni alebo vo vašej pracovni. Čisté línie prepracovaného rámu v striebre v zaujímavom dizajne, ktorý sa k stredu zrkadla zužuje. Výška zrkadla je až 186cm. Praktické, moderný dizajn so strieborným prevedením rámu.



Zrkadlo BUTIQUE
Extravagantné zrkadlo Boutique s kožou Napalon a kamienkami je dekoratívny a nadčasový doplnok pre vaše moderné prostredie. Design rámu je prešívaný v štýle chesterfield s použitím Napalon prešívaná koža a v kombinácii s kamienkami. Vysoké zrkadlo ktoré môžete oprieť o stenu alebo v prípade potreby aj zavesiť. Jednoducho ho skombinujete s vaším moderným nábytkom. 


Pozrite si našu ponuku na www.reaction.sk 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára