sobota 13. októbra 2012

NOVÝ TOVAR - Sledujte náš eshop www.reaction.sk

Pripravujeme a dopĺňame postupne nový tovar. Spríjemnite si nákupy a vyberte si už teraz vhodný vianočný darček z pohodlia domova.

Nový masívny nábytok zo série MAKASSAR


Nábytok z masívneho dreva do vašej modernej obývačky. Konferenčné stolíky, TV stolíky a komody sú vyrobené z dreva Sheesham, čo je odroda exotického dreva palisander. Nábytok je neupravený, prírodné drevo iba voskovaný a leštený. Žiadne chemické laky ani napúšťadlá. 

Nové luxusné lavice ELLIOT

 

Luxusná lavica ELLIOT vás určite upúta svojím dizajnom. Moderné prevedenie tejto sedačky - lavice, ktorú môžete umiestniť kdekoľvek. Pohodlne sa na nej sedí, opierka vás príjemne usadí. Jednoduchá kovová konštrucia a poťah z eko kože. Dostupná aj v bielej farbe.
 

Nové písacie stolíky v bielej farbe vysoký lesk 

 

Luxusné písacie stolíky ktoré vás určite zaujmu svojím prevedením. Kombinácia kovu a dreva pôsobí jednoducho a zároveň moderne. Novinkou sú stolíky v kombinácii so zásuvkami alebo veľké rohové stolíky so sklom. Ideálne stolíky do vašej kancelárie alebo pracovne, ktoré poskytujú dostatok pracovnej plochy.

Nové dizajnové konferenčné stolíky  MONOBLOCK

 

Nový dizajn konferenčných stolíkov ako kocka alebo kváder. Jednoduchý a zároveň elegantný. Moderné zaoblené hrany a hladké prevedenie. Tieto konferenčné stolíky sú naozaj zaujímavé ale hlavne účelné. Skombinujte si ich a vytvorte tak nový dizajn svojej obývačky.
 

Nové dizajnové stolíky v croco koži 

 


Luxusné stolíky na rôzne využitie sú zaujímavé svojím prevedením a dizajnom croco kože. Môžete ho využiť doma ako stôl pre váš notebook, alebo pracovný stolík či toaletný stolík. Má malú zásuvku na odkladanie vašich vecí. Je dostupný aj v bielej farbe.
 

Nové taburetky s úložným priestorom 

 

Luxusné dlhé taburetky aj s úložným priestorom sú novinkou v našom eshop-e. Taburetky - lavice sú zaujímavé  svojím dizajnom. Materiál - eko koža je zdobená malými kamienkami po celom povrchu. Dostupné sú v bielej a striebornej eko koži alebo v čiernej zamatovej látke.

Nové kreslá v modernom dizajne EGG

 

Nové dizajnové kreslá ktoré pripomínajú vajíčko. Luxusné otočné kreslá s pohodlným sedením v rôznych farebných kombináciách. Tieto kreslá sú vrcholom moderného dizajnu, ktoré vás určite upútajú.



Sledujte NOVINKY na našej stránke. Postupne doplníme ďalšie modely.

www.reaction.sk
www.konferencny-stolik.sk




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára