utorok 22. januára 2013

Moderný nábytok - novinky na našom eshope

Moderný dizajnový nábytok- NOVINKY na našom eshope

Luxusný nábytok na rok 2013

 

Luxusné dizajnové kreslo zo série chesterfield

Luxusné kreslo Royal Sessel

Zaujímavé kráľovské kreslo s vysokým operadlom vás určite očarí . Operadlo je vysoké až 185cm. Dizajn kresla je tvorený prešívanou časťou operadla na vnútornej strane a vsadenými kamienkami podobný ako pri modeloch Chesterfield. Toto luxusné kreslo sa ideálne hodí do vašej modernej obývačky alebo kancelárie. Dizajnové moderné kreslo. Prevedenie  v bielej farbe textilnej koži. 
Kreslo ROYAL



luxusne kreslo v modernom dizajne

Dizajnové kreslo PATCHWORK VELVET COLORE

Krásne moderné kreslo, ktoré vás upúta svojimi farbami. Pohodlné sedenie a zaujímavý dizajn. Kreslo, ktoré Vás usadí na dlhé hodiny. Aj keď na prvý pohľad pôsobí ako retro kreslo, drevené nohy a veľký sedák, poťah je z bavlny, ide o moderné kreslo zo série patchwork, prevedení v rôznych farbách. 
Kreslo PATCHWORK

závesne zrkadlo na stenu, moderný dizajn zrkadlo

Nástenné vysoké zrkadlo RAILLING

Dizajnové zrkadlo RAILLING je zaujímavé svojim prevedením. Dizajn vysokého zrkadla tvoria menšie zrkadlá rôznych rozmerov a hrúbok naukladané rôzne na seba a tým vytvárajú tento nepravidelný tvar. Základová doska je z MDF. Toto vysoké zrkadlo, až 150cm,  si môžete zavesiť na stenu, alebo len oprieť. Vynikne v každej miestnosti a upúta vašich hostí.  
Zrkadlo RAILLING


 

moderny dizajn zrkadiel na stenu alebo stojanove vysoke zrkadla

Dizajnové zrkadlo CHAINS 

Luxusné zrkadlo zo série CHAINS je zaujímavé svojím prevedením. Vysoké zrkadlo, ktoré môžete umiestniť kdekoľvek má výšku až 180cm, alebo malé závesné zrkadlo 109x109cm. Hrubý rám v troch radoch vyplnený zrkadlovými kamienkami po celom obvode. Krásne zrkadlo do vašej modernej obývačky alebo predsiene môžete kombinovať aj s malým zrkadlom z tejto série. 
Zrkadlo CHAINS

 

 

luxusná dizajnova lampa v kombinacii s drevom

Dizajnová stojanová lampa EUPHORIS 

Stojanová lampa ktorá vás upúta svojím prevedením. Stabilná štvorcová základňa na ktorej je upevnená noha lampy obklopená drevenými konármi po celej výške a obvode. Konáriky sú v naturálnom prevedení z masívneho dreva. Veľké tienidlo v šedo béžovej farbe má priemer 55cm a poskytuje príjemné svetlo.
Lampa EUPHORIS



luxusne osvetlenie, svietidla a lampy v modernom dizajne

Luxusná lampa FLOWER 

Vysoká stojanová lampa v dizajne kvetiny - ako tienidlo a zároveň celkový vzhľad. Táto stojanová lampa je ideálna ako doplnkové osvetlenie. Moderné prevedenie je zaujímavé práve svojím vzhľadom. Luxusná stojanová lampa.
Lampa FLOWER

  

luxusna dizajnova komoda, luxusny nabytok v bielej farbeLuxusná moderná komoda LINES WHITE 

Moderná komoda v bielej farbe a vo vysokom lesku. Využitie tejto komody je rozličné, táto komoda poskytuje dostatok priestoru. Tri zásuvky v strednej časti a dve skrinky po krajoch. Dizajnom zaujímavé je aj prevedenie rámu akoby z hrubej dosky.
Komoda LINES WHITE


 

masivny nabytok, dizajnovy luxusny nabytok z masivneho dreva

Masívny jedálenský stôl GOLA

Jedálenský stôl je vyrobený z prírodného masívneho dreva. Tento stôl je jedinečný tým, že si ho môžete po oboch stranách predĺžiť. Každá predlžovacia časť ponúka ďalších 40cm (čiže spolu až 80cm). Stolová doska je hrubá asi 3cm a ohradená po celom obvode čo dodáva vzhľad hrubej stolovej dosky.
Jedálenský stôl GOLA

 


viac na www.reaction.sk
www.konferencny-stolik.sk


 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára