streda 24. apríla 2013

Jedálenské stoly z masívu

Luxusné jedálenské stoly z masívneho dreva

Nové stoly z masívu zo série MAKASSAR

luxusne stoly z masivu do modernej jedalne. luxusny nabytok. jedalensky stôl z masivu
Luxusné jedálenské stoly zo série Makassar v naturálnom prevedení. Stôl je vyrobený z masívneho dreva Sheesham - odroda palisander, ktorý má zaujímavú kresbu a odtieň. Charakteristikou týchto stolov je masívna konštrukcia s vysokou pevnosťou. Jedálenské stoly sú v ponuke v dĺžke od 80cm a hodia sa do strednej a malej jedálne, či kuchyne až po rozťahovacie stoly do 280cm do veľkých kuchýň. Tieto stoly vyniknú vo vašej jedálni, ale určite upútajú aj vo vašej pracovni. Skombinujte si ho z masívnym nábytkom zo série Makassar.

Jedálenské stoly JATAKAR

exotické jedálenské stoly z masivneho dreva, luxusny nabytok z masivneho dreva
 Jedálenský stôl zo série JATAKAR je exotický práve svojím vzhľadom a tiež chráni aj životné prostredie. Je vyrobený z recyklovaného masívneho dreva, ktoré pochádzalo pôvodne z indonézskych rybárskych lodí. Recyklované drevo je výnimočné svojimi vlastnosťami a to hlavne pevnosťou a jedinečnou štruktúrou dreva v prevedení natural.


Jedálenský stôl STEEL 

luxusne stoly z kovu, jedalenske kovove stoly, drevene stoly do kuchyne
 Luxusný jedálenský stôl zo série STEEL. Moderný stôl pre vašu jedáleň alebo kuchyňu, ktorý vás upúta svojim prevedením. Konštrukcia je z kovu a stolová doska z agátového dreva. Tento stôl sa hodí nie len do vašej jedálne, ale aj kancelárie. Môžete ho využiť aj ako pracovný stôl. 


  
pozrite si našu ponuku na www.reaction.sk 
 

1 komentár:

  1. Pekný článok, vždy sa mi páčil drevený nábytok do jedálne. Má to svoje čaro a mám rad dotyk dreva, cítim sa ako v prírode

    OdpovedaťOdstrániť