štvrtok 27. júna 2013

Luxusné staro anglické sedačky OXFORD

Dizajnové sedačky zo série OXFORD

Sedačky Vintage Eco 

Kreslo Oxford Vintage Eco
Luxusné kreslo v anglickom štýle. Dizajn tvorí ošúchaná hnedá eko koža, ktorá pôsobí veľmi príjemne na dotyk. Pohodlné sedenie na mäkkom matraci vás usadí na dlhú dobu. Kreslo je podobne ako celá séria anglických sedačiek chesterfield v dizajne s prešívanými opierkami. Prineste si domov nový design bývania a skombinujte si tento nábytok podľa svojich predstáv. 


Dvojsedačka Oxford Vintage Eco  

Kreslo v anglickom štýle. Povrch je ošúchaná hnedá eko koža, ktorá pôsobí veľmi príjemne na dotyk. Sedačka podobne ako celá séria anglických sedačiek chesterfield v dizajne s prešívanými opierkami. Ideálne sa hodí do obývačky alebo do pracovne kde si ju môžete skombinovať napríklad s kreslom alebo masívnym nábytkom.

Troj sedačka Oxford Vintage

Luxusná kožená troj sedačka zo série Oxford. Zaujímavá je svojim tvarom a prevedením. Na sedenie je použitý iba jeden matrac, sedačka je položená na kolieskach. Príjemná a pohodlná pravá koža na dotyk, ktorá je aj krásna. Staro anglický štýl pre moderné bývanie. 

Taburet Oxford Vintage Eco 

Luxusný dizajnový taburet zo série Oxford. Taburet je priestranný a môžete ho použiť aj ako náhradu za kreslo, alebo si ho skombinujte so sedačkou a prijemne si oddýchnite keď si naňho vyložíte nohy. Elegantne vynikne samostatne ale aj v kombinácii s ostatnými sedačkami či už vo vašej modernej obývačke alebo pracovni. Poťahový materiál je veľmi kvalitná a pevná eko koža v dizajne šúchanej kože. 

Pozrite si našu ponuku sedačiek na www.reaction.sk




 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára