pondelok 8. júla 2013

Moderné a dobové svietidlá

Luxusné svietidlá zo série VENEZIA

Stolová lampa Kronecal Venezia

moderne luxusne svietidla, lampy a svietidla, stolove lampy do spalne alebo obyvacky
Dizajnová dobová lampa s čiernym tienidlom. Luxusné svietidlo zo série Kronecal - Venezia. Ideálna do spálne alebo obývačky, jej výška je až 55cm. Chrómová kruhová základňa z kovu dodáva stabilitu a zároveň pôsobí štýlovo. Dizajn lampy dopĺňajú brúsené kamienky - kryštály. Tienidlo je jemne priesvitné a moderné v priemere 35cm. Nebráni šíreniu svetla a pôsobí štýlovo. Táto lampa poskytuje až 3 žiarovky s výkonom 40watt. Lampu Venezia môžete kombinovať s lustrom a stojanovou lampou.


Stojanová lampa Kronecal Venezia

stojanove lampy do obyvacky, dobove lampy na ciatnie, stojanova moderna lampa
Jedinečná elegancia tejto dobovej lampy zo série Venezia. Veľkolepá lampa s piatimi ramenami je majestátna svojimi naleštenými kryštálmi, ktoré poskytujú ideálny lom svetla s výkonom až 200watt max. Stojanová lampa aj keď je vypnutá, pôsobí kráľovsky. Vysoká je až 150cm. Túto lampu môžete umiestniť vo vašej obývačke a využiť ju pri čítaní, alebo navodiť príjemnú romantickú atmosféru a elegantne skombinovať so stolovou lampou.


Dobový dizajnový luster s tromi alebo šiestimi žiarovkami

Luxusný luster zo série Kronecal Venzia. Tento dobový luster tvoria tri alebo šesť ramien.  Jemne zahalený do priesvitného tienidla v čiernej farbe. Chrómová základňa lampy je ovešaná brúsenými kamienkami - kryštálmi. Luster môžete skombinovať s dobovým nábytkom, ale rovnako aj s moderným. Či už umiestnite vo vašej obývačke, spálni či pracovni, všade bude pôsobiť nádherne. Dĺžku svietidla si môžete upraviť podľa seba. 







Pozrite si našu ponuku luxusných svietidiel





 

2 komentáre:

  1. Dobrý deň chccela by som si objednať lampu stolovú Kronecal Venecia máte tieto lampy na sklade?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý deň. Séria je z roku 2013 a minulý rok bola vyradená z ponuky dodávateľa. Prezisťujeme dostupnosť u nového dodávateľa.

      Odstrániť