streda 20. novembra 2013

Dizajnový nábytok - Novinky

Luxusný nábytok - novinky

Nový nábytok v ponuke

Makassar - masívny nábytok

luxusny nabytok z masivneho dreva, dreveny nabytok do spalne

Luxusná malá skrinka ako nočný stolík zo série Makassar. Masívna konštrukcia z dreva Sheesham - odroda palisander, má zaujímavú kresbu a odtieň. Skrinka do vašej spálne k masívnej posteli. Skombinujte si ju komodou a stolíkom. Skrinka je z masívneho dreva v naturálnom prevedení bez chemických farbív a lakov.


Stolík Makassar Pyramid

luxusny masivny nabytok, maly stolik z masivneho dreva v naturalnom prevedeni

Malý dizajnový stolík Pyramid zo série Makassar v naturálnom prevedení z masívneho dreva. Stolík má tvar dvoch pyramíd spojených do seba. Môžete ho použiť ako malý konferenčný stolík, alebo ako príručný stolík. Skombinujte si ho s ostatným nábytkom z tejto série. 

 

Stolička v bielej eko koži

luxusna stolicka v bielej eko kozi, kovova stolicka, biela stolicka do kuchyne, jedalenska stolicka
Luxusná dizajnová stolička Richmond s opierkami na ruky. Moderná stolička v bielej farbe s kovovou konštrukciou v modernom dizajne. Elegantne spracované línie nôh prechádzajúcich v jedne časti až do opierok. Stolička je pevná a stabilná. Poťah z pevnej eko kože s polstrovaným sedákom a operadlom. 

Stôl do jedálne z masívneho dreva

Masivny jdalensky stôl, stôl v orechovej farbe, jedalensky stôl
Jedálenský stôl zo série Laose je vyrobený z prírodného masívneho dreva. Prevedenie a povrchová úprava je v prevedení matnej orechovej farby. Ideálny jedálenský stôl do menších priestorov. Stolová doska je hrubá asi 3cm a ohradená po celom obvode čo dodáva vzhľad hrubej stolovej dosky.


 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára