pondelok 11. decembra 2017

Nová séria BAROCK MODEL WHITE

Séria nábytku v barokovom štýle v bielom prevedení.

Barokový nábytok zo skla a kovu.

www.reaction.sk, nabytok do jedalne, jedalensky nabytok

Krásny barokový nábytok v kombinácii bieleho skla a lešteného kovu vynikne vo vašej modernej domácnosti. Z tvrdeného opálového skla je vyrobená stolová doska. Konštrukcia pozostáva z nerezovej ocele, pričom tvarované nohy sú v jednej línii s bočným rámom.

moderny nabytok Reaction, nabytok do kuchyne, barokovy nabytok

Baroková séria ponúka dva rozmery jedálenský stolov, a to s rozmermi 180x90 a 200x105 a výškou 75 cm. Hrúbka bielej stolovej dosky je 10 mm. Môžete ich skombinovať s barokovými stoličkami z tejto série.

 
Skvelo vynikne vo vašom interiéri aj táto zaujímavá baroková konzola. Nezáleží na tom, či ju umiestnite v predsieni alebo v spálni, krásne dotvorí celkový dojem a poskytne dostatok úložného priestoru. Konzola je vysoká 75 cm, dlhá 140 cm a široká 50 cm.

interierovy nabytok Reaction, obývací nábytok

Sériu ďalej dopĺňa neobyčajný TV stolík a konferenčný stolík v barokovom dizajne. Koncepčne jednoducho riešený TV stolík s rozmermi 160x45 cm a výškou 45 cm poskytuje ideálnu plochu pod váš televízor či DVD prehrávač. Konferenčný stolík s dĺžkou 100 cm, šírkou 60 cm a výškou 45 cm bude dokonalým doplnkom k vašej sedacej súprave.

 luxusny nabytok Reaction, nabytok do obyvacky



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára