štvrtok 17. mája 2018

Nová séria SWEET HOME

Dizajnový nábytok v bielom prevedení.

Séria nábytku s jemným dekoratívnymi ornamentami.


www.reaction.sk, zrkadlá Reaction, nábytok v bielej farbe

Krásny nábytok zo série Sweet Home je jedinečným svojim prevedením. Predná časť jednotlivých solitérov je efektne zdobená jemnými ornamentami. Konštrukcia nábytku je vyrobená z dreva a z pevnej a odolnej MDF, ktorá je upravená náterom v bielej farbe, čím získava romantický nádych. Úchyty sú z kovu v bielej farbe kombinované v dvoch zaujímavých tvaroch.

moderný nábytok Reaction, drevený nábytok, nábytok z dreva

Séria pozostáva z komody, malej skrinky, TV stolíka a zrkadla. Komoda s dĺžkou 108 cm, hĺbkou 40 cm a výškou 77,5 cm poskytuje dostatok úložného priestoru vďaka skrinke s dvierkami a piatim zásuvkám v rôznych veľkostiach.

Malá skrinka s tromi zásuvkami je vysoká 60,5 cm, široká 50 cm a hlboká 35 cm a môže byť ideálnym riešením vášho nočného stolíka alebo stolíka pri veľké kreslo na oddych.

dizajnový nábytok Reaction, nábytok do obývačky, obývací nábytok

TV stolík s dĺžkou 150 cm pri hĺbke 40 cm a výške 51 cm je vhodným pre každú televíznu obrazovku. Zároveň poskytuje odkladací priestor formou poličky, skrinky a piatich zásuviek.

Zrkadlo o rozmere 100x80 cm je krásnym doplnkom interiéru či už v rámci série alebo samostatne, pričom ho môžete zavesiť na výšku aj na šírku.
nábytok Reaction, luxusný nábytok, biely nábytok


zrkadlo SWEET HOME

komoda SWEET HOME

skrinka SWEET HOME

TV stolík SWEET HOME



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára