pondelok 31. decembra 2018

Štýlové sedačky FAMOS

Trojsedačka s vankúšikmi.

Sedačka v modrej, sivej alebo tmavozelenej farbe.


sedačky Reaction, sedací nábytok, nábytok do obývačky

Luxusné sedačky zo série FAMOS so zamatovým poťahom a vankúšmi vás zakaždým pritiahnu svojou pohodlnosťou a príjemným materiálom. Sedačka poskytuje komfortné trojmiestne sedenie vďaka svojej dĺžke 210 cm. Jemné a rovné línie dodávajú veľkej sedačky moderný nádych. Matrace na sedadle a operadle v dizajne veľkých vankúšov vám doprajú to pravé pohodlie pri sledovaní televízie alebo čítaní dobrej knihy.

www.reaction.sk, nábytok na sedenie, veľké sedačky

Krásna veľká sedačka sa stane dominantným prvkom každej modernej obývačky. Rovné línie konštrukcie a sedacia časť v tvare objemných vankúšov dotvárajú celkový moderný dizajn tohto sedacieho nábytku. Poťah sedačky je zo zamatu v krásnej žiarivo modrej, striebornej sivej alebo smaragdovo zelenej farbe a je príjemný na dotyk. Neodoláte tomuto spojeniu materiálov a farieb. Súčasný dizajn dotvárajú pevné kovové nohy s čiernou povrchovou úpravou.

sedačky do obývačky, zamatové sedačky, pohovka do obývačky
Štýlová trojsedačka jednoznačne upúta pohľady vašich známych a hostí vo vašej obývačke. Doprajte si relax na tejto sedačke pri sledovaní dobrého filmu, obľúbenej relácie či v kruhu vašej rodiny.

Sériu sedačiek Famos nájdete na našej stánke tu.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára