streda 25. septembra 2013

Luxusný dizajnový nábytok

NOVINKY na stránke - luxusný nábytok

Luxusná stojanová lampa BUSH

dizajnove lampy a svietidla, luxusna stojanova lampa, lampy do interieru
Luxusné svietidlo Bush je naozaj zaujímavé svojim prevedením aj tvarom. Dizajn tvoria drevené palice z masívneho dreva usporiadané v rade až do výšky 185cm. Spodná základová časť je masívny rám tiež z dreva v ktorom sú umiestnené 3 LED svietidlá. Táto lampa vynikne v každom uhle, v každej miestnosti. Predelte si priestor, umiestnite k stene alebo skombinujte s vašim moderným nábytkom. Krásna dizajnová lampa, ktorá vás určite upúta.

Malý stolík z masívu ELEMENTAR

masívny nabytok, stolik z dreva, dreveny nabytok
Tento malý stolík Elementar je zaujímavý svojim prevedením a kombináciou materiálu. Môžete ho kombinovať s moderným ale aj vidieckym nábytkom. Masívna vrchná doska je vyrobená z dreva Sheesham - odroda dreva Palisander. Je upravená olejom a voskom, bez chemických prísad. Nohy sú kovové v chrómovom prevedení. Malý príručný stolík do modernej obývačky. 


Závesné svietidlo PLUMA

lampy a svietidla, luxusne lampy, zavesna lampa, moderne svietidla
Luxusná závesná lampa Pluma, ktorej tienidlo je vyrobené z pravého peria. Moderný dizajn a jednoduchosť tvaru vynikne v každej miestnosti. Ešte krajšie pôsobí, keď je lampa zapnutá. Toto svietidlo je ideálne do moderných miestností a ľahko ho skombinujete s každým nábytkom. Dĺžku zavesenia si môžete regulovať.

Malá stolová lampa DIVA 

lampy na stôl, dizajnove svietidla na stôl, luxusne lampy, zlata lampa, strieborne lampy
Luxusná stolná lampa zo série DIVA vás upúta svojim prevedením tienidla. Je dostupné v zlatej alebo striebornej farbe. Zaujímavosťou je tiež  tvarovaná noha lampy v chrómovom prevedení. Lampa je vysoká až 50cm a ideálne sa hodí ako doplnkové svetlo do vašej obývačky, alebo aj na nočný stolík. Túto lampu môžete skombinovať aj so závesnou lampou z tejto série. Nechajte vyniknúť zlatú alebo striebornú vo vašom modernom bývaní. 

Luxusný jedálenský stôl Barracuda 

masivny stôl do kuchyne, jedalensky stôl, masivny nabytok, luxusny dizajnovy nabytok
Luxusný jedálenský stôl Barracuda so stolovovu doskou z masívneho dreva. Dizajn tohoto stola vás zaujme svojim spracovaním. Stolová doska z neupraveného dreva sa prekrýva sklenenou platňou. Môžete ho však používať aj bez nej. Dve silné chrómové nohy dodávajú stabilitu. Jedálenský stôl je dlhý až 220cm a poskytuje dostatok miesta aj pre vašich hostí. Vynikne v každom priestore. 


Luxusný regál Makassar 

luxusny nabytok z masivu, masivny nabytok, dizajnovy nabytok z dreva, dreveny nabytok
Policový regál zo série Makassar je 150cm vysoký v nepravidelnom tvare schodov. Túto skrinku môžete využiť ako knižnicu pre vaše knihy alebo časopisy, výstavnú skrinku pre vaše dekorácie či trofeje. Tento policový regál môžete využiť naozaj všestranne a naviac ho môžete kombinovať s iným masívnym nábytkom zo série Makassar. 




 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára