pondelok 2. mája 2016

Luxusný nábytok z masívneho dreva.

Masívny nábytok MAKASSAR HONEY.

Nábytok z masívneho dreva.

Konzola z masívneho dreva vás zaujme svojím prevedením a dizajnom. Tento stolík môžete využiť ako toaletný stolík alebo pracovný stolík. Malé nenápadné zásuvky na drobnosti, úložné malé priestory dávajú tomuto stolíku staroveký nádych. Masívne drevo Sheesham má krásny medový odtieň a kresbu. Skombinujte si ju s ostatným nábytkom z tejto série.

Malá konzola zo série Makassar Honey. Stolík, ktorý vám ponúkne priestor pre vašu prácu alebo ako odkladací stolík, ktorý nezaberá veľa miesta. Stolík je vyrobený, tak ako aj celá séria z masívneho dreva a má krásny medový odtieň a kresbu. Sheesham drevo - je odroda indického palisandra s krásnou štruktúrou. Každý kus je originál.

TV stolík z masívu - Sheesham má krásny medový odtieň a kresbu. TV stolík je univerzálny a môžete ho použiť ako TV stolík alebo ako konferenčný stolík. Pevná masívna konštrukcia a stredový odkladací priestor. Ideálny do vašej modernej obývačky.

Konferenčný stolík je jednoduchý svojím dizajnom ale zároveň vie upútať. Masívne drevo z odrody palisander, zaujme svojou kresbou a medovým odtieňom. Tento stolík môžete umiestniť kdekoľvek, dizajn kvádrov poukladaných na seba vám dávajú rôzne možnosti využitia. 

Sada stĺpov zo série Makassar Honey je vyrobená z masívneho dreva Sheesham odrody palisander.  Sada stĺpov ako police pre vaše dekorácie. Pevná masívna konštrukcia z masívneho dreva. Ideálny do vašej modernej obývačky.

www.reaction.sk

www.konferencny-stolik.sk

www.jedalenske-stoly.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára