piatok 13. mája 2016

Luxusný nábytok z masívneho dreva.

Masívny nábytok EDGE.

Nábytok z masívneho dreva.

Konferenčný stolík zo série EDGE je jednoduchý ale zároveň vie upútať svojím vzhľadom a dizajnom. Masívne drevo z odrody Sheesham je v naturálnom prevedení. Povrchová úprava dosky je upravená olejovaním a doska je ukončená v línii stromu, ktorá dodáva pocit prírody a vďaka tomu je každý kus originál. Nohy z kovu dodávajú stolu stabilitu. Tento stolík môžete umiestniť kdekoľvek

Dizajnová koonzola z masívu Reaction.
Konzola zo série EDGE vás zaujme svojím spracovaním. Doska z masívneho dreva z odrody Sheesham je v naturálnom prevedení si zachovala svoj vzhľad. Doska je dlhá 140cm a ukončenie dosky má zachovanú líniu stromu. Nohy z kovu dodávajú stolu stabilitu. Túto konzolu môžete využiť ako toaletný stolík alebo odkladací stolík v predsieni. Masívne drevo Sheesham má krásny vzhľad a dizajn. Skombinujte si ju s ostatným nábytkom z tejto série.  

 Moderný jedálenský stôl Reaction. 
Luxusný jedálenský stôl EDGE je zaujímavý svojim prevedením a vynikne v každej jedálni. Doska je z palisandrového dreva v naturálnom prevedení a povrch je upravený olejovaním. Čisté línie prírody sú po celej dĺžke stolovej dosky, preto je každý kus originál. Nohy z kovu dodávajú stolu stabilitu. Doska je 200cm dlhá, ukončená v línii stromu.

Lavica k jedálenskému stolu z masívneho palisandrového dreva zo série EDGE, je zaujímavá práve svojim naturálnym prevedením, kde sú zachované línie stromu a dodávajú tvar čistej prírody. Lavica je dlhá 170cm a nohy z kovu jej dodávajú celkovú stabilitu. Naturálna úprava, krásny vzhľad, upravené iba olejovaním. Túto lavicu môžete kombinovať aj s ostatnými produktami zo série EDGE.





 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára