pondelok 2. apríla 2012

Luxusné kreslá ako doplnok k vášmu nábytku

Ak hľadáte naozaj niečo zaujímavé, luxusný dizajn, možno práve kreslá Galaxyss alebo Combo môžu byť to pravé pre vás. Ich zaujímavý vzhľad vás isto upúta. A nie len vás, ale aj vašich hostí. Luxusné kreslá pre vaše luxusné bývanie.
Tak napríklad kreslá Galaxyss sú nie len dizajnové, ale aj účelné. Sedí sa v nich pohodlne. Sedacia časť je kvalitná eko koža v rôznych farebných kombináciách. Je buď hladká alebo prešívaná s gombíkmi po celej sedacej časti. Ľahko sa udržuje a nepopraská vám. Ale samozrejme každý druh kože potrebuje z času na čas aj riadnu údržbu. Každodenným používaním ju namáhate a preto sa treba aj o ňu starať.
Konštrukcia je sklolaminát a je veľmi pevná a ľahká. Sklolaminát je veľmi pevný materiál a môže sa dať vytvarovať do akýchkoľvek tvarov. Farebné kombinácie sú prevedené vo vysokom lesku.
Veľkou výhodou je otáčací mechanizmus a chrómová štýlová základňa, ktorá dodáva stabilitu.
Luxusné kreslo Galaxyss biela/čierna         Luxusné dizajnove kreslo v kombinácii čiernej          Luxusné kreslo v hnedej kombinácii       Luxusné krelo v kombinácii červená a biela

Kreslo Combo je dizajnom veľmi zaujímavé práve tým ako je skombinovaná opierka na chrbát s opierkami na ruky. Konštrukčne je rovnaké ako kreslo Galaxyss. Konštrukcia je sklolaminát a sedacia časť je eko koža. Kreslo Combo neponúka až takú farebnú škálu ako kreslo Galaxyss, ale pre moderné bývanie v kombinácii čierna a biela je priam ideálne.
Luxusné kreslo v bielej a čiernej kombinácii Luxusné kreslo v hnedej kombinácii Luxusné kreslo v bielej kombinácii

Obe tieto kreslá sú dizajnové a štýlové. Poskytujú pohodlie a luxus do vašej obývačky, či kancelárie, možno do kaviarne. Ak však hľadáte luxusné kreslo na dlhé sedenie pred TV , pozrite si našu ponuku na kreslá SESSEL. Konštrukčne sú rovnaké ako kreslo Galaxyss alebo kreslo Combo, majú však vyššiu opierku, ktorá vám bude oporou pri dlhom sedení. Jej pohodlne tvarovaný sedák vás naozaj usadí nadlho.
Luxusné dizajnové čierne kresloLuxusné čierno-biele kreslo         Luxusné kreslo červená a čierna farba.
Naše luxusné kreslá a ich farebné kombinácie nájdete na našej stránke www.reaction.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára