pondelok 8. apríla 2019

Čalúnené lavice zo série SCANDINAVIA

Lavice na sedenie v škandinávskom štýle.


lavice Reaction, dizajnový nábytok, interiérový nábytok

Sedací nábytok predstavuje súbor rôznorodých možností na sedenie. Či už sa jedná o veľké rohové pohovky k pohodlnému pozeraniu televízie, jedálenské stoličky k rodinnému obedu, pracovné stoličky k písaciemu stolu, lavice s operadlom aj bez operadla či malé taburetky na príležitostné sedenie. Každopádne je najdôležitejšou funkciou pohodlné sedenie, či už na krátky alebo dlhší čas. Okrem komfortného sedenia je ďalej súčasťou celkového dizajnu daného priestoru. Vhodnou kombináciou tvarov a materiálov docielite zaujímavú atmosféru vášho bývania. Stretom jednotlivých vlastností si budete doma sedieť naozaj dobre.

www.reaction.sk, moderný nábytok, čalúnené lavice

Naša ponuka nábytku v škandinávskom štýle sa rozšírila o nový model čalúnených lavíc zo série SCANDINAVIA. Lavice na sedenie disponujú vysokým operadlom a opierkami, čím zaručujú príjemné posedenie. Lavice sú čalúnené krásnou štrukturovanou textíliou v štyroch nadčasových a jarných farbách, a to prírodnej, sivej, šedej a svetlozelenej. Hladký dizajn je doplnený o štyri gombíky prešívané v operadle lavice. Dotvárajú tak ich jednoduchý a minimalistický dizajn.

sedací nábytok, škandinávsky nábytok, minimalistický nábytok

Vzhľadom na to, že celá konštrukcia lavice je vyrobená z masívneho dreva, je veľmi pevná a stabilná. Zabezpečuje tak maximálnu nosnosť až do 100kg. Čistá línia jednoduchosti vás nadchne. Prechádza operadlom v jemnej línii až k bočným opierkam. Nohy lavice sú vyrobené z masívneho dreva v prírodnom prevedení. Súčasťou nôh lavice sú ochranné kryty proti poškriabaniu alebo mechanickému poškodeniu podlahy, ktoré sú upevnené zo spodnej časti.

nábytok na sedenie, čalúnený nábytok, nábytok škandinávsky štýl

Krásna lavica je predurčená na rôzne možnosti jej použitia, či už ju využijete pri čítaní, pri vašom odpočinku alebo len na príležitostné sedenie. Lavica je čalúnená z každej strany, a preto vynikne v každej miestnosti. Skombinujte si ju s nábytkom vo vašom modernom interiéri.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára