utorok 30. apríla 2019

Dizajnové stolíky s úložným priestorom

Konferenčné stolíky z mangového dreva a kovu.

nábytok Reaction, moderný nábytok, nábytok do obývačky
 

Konferenčný stolík je nosným prvkom každej obývačky. Túto miestnosť, kde trávime svoj voľný čas a relax, si bez konferenčného stolíka nevieme ani predstaviť. A pokiaľ konferenčný stolík nie je len dizajnovou záležitosťou, ale vie poskytnúť určitú pridanú hodnotu alebo praktickú funkčnosť, je správnym adeptom na vyplnenie priestoru pri vašej sedačke. Novinkou v našej ponuke konferenčných stolíkov sú stolíky, ktoré okrem dizajnu poskytujú aj praktickú hodnotu vo forme vnútorného úložného priestoru, kam sa vďaka uzatváraciemu mechanizmu nedostane ani prach. Dizajnové konferenčné stolíky sú vyrobené v štýlovej kombinácii kovu s masívnym mangovým drevom.


konferenčné stolíky Reaction, štýlový nábytok, interierový nábytok


Konferenčné stolíky zo série JATAKAR II majú tvar pologule s kruhovou stolovou doskou, čo znižuje riziko obuchnutia sa o stolík a vďaka svojmu tvaru s priemerom 70cm krásne zasadne do priestoru  bez toho, aby pôsobil plno. Výška týchto stolíkov je 33cm. Konštrukcia stolíka je vyrobená procesom ručného tepania z kovu v bielom alebo medenom prevedení. Veľmi efektne vynikne v spojení s mangovým drevom v naturálnom prevedení s jemnou 3D štruktúrou, z ktorého je vyrobená stolová doska. Stredom stolovej dosky prechádzaj otvárací mechanizmus, ktorý umožňuje stolík otvoriť. Vnútorný priestor stolíka slúži ako odkladací priestor pre vaše potreby.


okrúhle stolíky Reaction, dizajnový nábytok, konferenčné stolíky


Konferenčné stolíky zo série DRUMP sú vhodné pre svoju veľkosť do menších priestorov. Konštrukcia stolíkov je vyrobená z hliníku, má zaoblený tvar a je spájaná nitmi, ktoré vytvárajú dizajn opracovania, ktorý je charakteristický pre túto sériu. Stolová doska má okrúhly tvar s priemerom 68cm a je vyrobená z masívneho mangového dreva, ktorého povrch je upravený kartáčovaním, aby sa zachoval industrialny štýl stolíkov. Výška konferenčných stolíkov je 44cm. Stolová doska taktiež disponuje mechanizmom otvárania, a tak ponúka možnosť odkladacieho priestoru vo vnútri konferenčného stolíka.


stolíky Reaction, industrialny nábytok, nábytok z dreva a kovu


konferenčné stolík JATAKAR II WHITE

konferenčné stolík JATAKAR II COPPER

konferenčné stolík DRUMP GRAY

konferenčné stolík DRUMP NATUR


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára