pondelok 15. apríla 2019

Barové stoličky s opierkami LOFT

Pohodlné čalúnené barové stoličky k barovému pultu alebo stolu.


stoličky Reaction, štýlový nábytok, interiérový nábytok

Barové stoličky sa stávajú aktívnym doplnkom našich kuchýň a jedálni. Efektne vykryjú menšie priestory, a zároveň poskytujú komfortné sedenie. Spolu s barovým stolíkom či pultom zaberú menej miesta než stoličky pri jedálenskom stole, zato svojou funkciu sú porovnateľné s týmto sedením. V neposlednom rade sú súčasťou veľkých otvorených kuchýň, ktoré sa interiérovo stretávajú s obývacou časťou. Či už tvoria deliaci priestor alebo vytvárajú menšie praktické sedenie pri stene, dodajú priestoru zaujímavý dizajn.

barové stoličky Reaction, dizajnový nábytok, čalúnené stoličky

Barové stoličky zo série LOFT sú synonymom pohodlia a komfortného sedenia. Vysoké barové stoličky majú celočalúnenú sedaciu časť aj s operadlom a opierkami. Pohodlné polstrovanie zaručí príjemné posedenie pri obľúbenom nápoji aj na dlhší čas.

Dizajnová barová stolička zaujme svojim tvarom a prevedením. Tvarovaný sedák s vysokým operadlom, ktoré v jemnej línii prechádza do opierok rúk, vás pohodlne usadí. Táto krásna barová stolička vynikne pri akomkoľvek barovom pulte vo vašej kuchyni alebo jedálni.

sedací nábytok Reaction, moderný nábytok, barové sedenie

Poťah barových stoličiek zo série Loft je vyrobený z odolného mikrovlákna alebo zamatu v moderných farbách, ktoré jednoducho doladíte vo svojom interiéri. Prevedenie vo vintage hnedej, vintage šedej a vintage taupe je príjemné na dotyk, ľahko sa udržiava, jednoducho sa čistí a je odolné voči iným vplyvom. Prevedenie v strieborno-sivom zamate pôsobí majestátne a dodá priestoru punc elegancie.

Konštrukcia barových stoličiek je pevná. Stabilitu zabezpečujú štyri nohy, ktoré sú vyrobené z kovu v čiernej farbe. Z prednej časti sa nachádza aj opierka na nohy. Barovú stoličku nie je možné výškovo nastaviť. Výška sedenia je 75 cm, tým pádom je vhodná k barovému pultu či stolu s výškou od 105 cm.

nábytok Reaction, nábytok na sedenie, barové stoličky


barová stolička LOFT VINTAGE GRAY

barová stolička LOFT VINTAGE BROWN

barová stolička LOFT GREY

barová stolička LOFT VINTAGE TAUPE

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára