štvrtok 4. apríla 2019

Nábytok z masívu a kovu zo série MONSTER

Masívny nábytok z dreva Sheesham a lesklého kovu.

Krásna štruktúra dreva v sérii nábytku Monster prinesie do vášho domova jedinečné momenty spojené s prírodnou krásou dreva. Farebné premeny drevených častí na jednotlivých nábytkoch vyčaria zaujímavú symfóniu v priestore v kombinácii s ostatnými prvkami. Teplé drevené tóny zútulia váš príbytok. Vďaka kombinácii s kovovými časťami v lesklom prevedení nájdete nekonečné možnosti kombinácie s akýmikoľvek modernými a dizajnovými komponentami, ktoré vystihujú štýl vášho bývania. Tento krásny nábytok je vyrobený z kombinácie masívneho dreva Sheesham a lesklého kovu, ktoré spolu vytvárajú výnimočný kontrast. Séria nábytku Monster sa skladá z kombinácie veľkej komody, TV stolíka, jedálenských stolov, lavice a konferenčného stolíka. Jednotlivé kusy z tejto série môžete kombinovať v rámci jedného priestoru, pôsobia odľahčene a krásne v ňom vyniknú.

Séria masívneho nábytku Monster je vyrobená z masívneho dreva Sheesham - odroda indický palisander. Drevené plochy na nábytku poskytujú jedinečnosť štruktúry a farebnosti tejto exotickej dreviny, ktorá sa ideálne hodí na výrobu nábytku. Každý kus sa tak stáva skutočným skvostom a svojou originalitou zapadne do priestoru, v ktorom sa nachádza. Masívna konštrukcia jednotlivých kusov dodáva nábytku pevnosť a stabilitu. Povrchová úprava na nábytku je v naturálnom prevedení a voskom leštená, ktorý chráni drevinu. Každý kus je originálom, vzhľadom na jedinečnosť štruktúry masívneho materiálu.

Celkový dizajn série Monster dotvárajú ukončenia v línii stromu, ktoré dodávajú nábytku jedinečnosť spojenia s prírodou. Nohy nábytku a stolov sú vyrobené z kovu v lesklom prevedení, ktoré sú tvarované so symetrickým zúžením smerom nadol. Každý kus je jedinečný a vyrobený ručne. Skombinujte si svoj moderný interiér s masívnym nábytkom vo vašej obývačke alebo jedálni.


Veľká komoda Monster je má dĺžku 170 cm, výšku 90 cm a hĺbku 45 cm. Úložný priestor zabezpečujú tri vysoké skrinky, v ktorých sa nachádzajú poličky a dve zásuvky. Vďaka dizajnovým kovovým nohám nepôsobí komoda príliš masívne, ale dodávajú jej nadľahčený vzhľad. Celkový dizajn dopĺňa stredová kovová lišta a vrchné čelá zvlnené v línii stromu. Na vrchnej strane si môžete vyložiť rodinné fotografie či iné dekorácie, ktoré krásne dotvoria celkovú atmosféru vášho domova.


Stolík pod televízor Monster je dlhý 160 cm a hlboký 45 cm s výškou 50 cm. Praktický televízny stolík poskytne nielen plochu pre váš televízor, ale aj dostatočný úložný priestor. Televízny stolík má jednu skrinku s dvierkami a tri zásuvky. V strednej časti má okrem zásuvky aj malú policu, ktoré majú v zadnej stene otvory pre kabeláž pre modem, DVD prehrávač a inú potrebnú elektroniku.

                                                     

 

Jedálenské stoly, lavica a konferenčný stolík Monster sú výnimočné svojimi stolovými doskami, ktoré sú po celej svojej dĺžke ručne tvarované v línii stromu. Jedálenský stôl má rozmery buď 180x88cm alebo 200x98cm s výškou 75 cm. Lavica ku stolom je dlhá 180cm s hĺbkou 45cm a výškou 45cm. Rozmery konferenčného stolíka sú 110x69 cm s výškou 40cm. Ich stolové dosky s hrúbkou až 4cm sú položené na masívnych kovových nohách so zúženým profilom, ktoré dotvárajú celkový dizajn tejto sérii.

                                                      
         

Celú sériu Monster si môžete pozrieť na našej stránke.

www.reaction.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára