piatok 19. apríla 2019

Honosné lustre zo série KRONE

Lustre z kryštálov akrylu v rôznych veľkostiach a farbách.



Lustre v prevedení kryštálov vytvoria v miestnosti čarovnú atmosféru. Tieto lustre vyniknú na každom strope a dodajú miestnosti, v ktorej sú zavesené, punc honosnosti. V kombinácii s elegantnými prvkami, jemnými líniami s nádychom histórie v kontraste tmavých farebných prevedení vyčaria originálny štýl a dizajn daného interiéru.

          

Jednotlivé lustre zo série Krone sú vyrobené z akrylu, ktorý dodáva lustrom ľahkosť, ale zároveň brilantnosť prevedenia. Akrylové častice vo forme kryštálov, ozdôb a kamienkov sú v rôznych prevedeniach,  a to číre, biele, dymové čierne, viacfarebné a fialové. Tvarovo sa týmto lustrom tiež medze nekladú. Môžete ich zavesiť ako nástenné lustre s dvomi svetlami alebo na strop s tromi, piatimi, deviatimi alebo desiatimi svetlami podľa toho, aká veľkosť vám najlepšie sadne čo sa týka veľkosti miestnosti.

                                          

Nástenné lustre s dvomi žiarovkami si môžete zavesiť v čírej, bielej alebo dymovej farbe. Malý luster s tromi žiarovkami je dostupný vo farbách čírej, dymovej, fialovej a viacfarebnej. Luster s piatimi žiarovkami si môžete vybrať z farebných prevedení čírej, bielej, dymovej, viacfarebnej a čírej v kombinácii s chrómovými alebo mosadznými časticami. Pokiaľ dávate prednosť veľkým lustrom sú dostupné s deviatimi a desiatimi žiarovkami v čírom prevedení. Rôzne veľkosti lustrov v rovnakom farebnom prevedení môžete krásne skombinovať.

                        

Elegantné lustre Krone sú zaujímavé hneď na prvý pohľad. Kvalitné prevedenie s nádychom barokového štýlu. Dobový luster v kombinácii s kovovými prvkami v striebornom alebo mosadznom prevedení krásne ukáže a rozžiari priestor, pričom nezáleží, či je zapnutý alebo vypnutý, aj tak bude zaručene stredobodom miestnosti.


Celú sériu lustrov KRONE si môžete pozrieť na našej stránke tu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára