pondelok 1. apríla 2019

Nové kvetináče? Privítajte jar štýlovo!

Dizajnové kvetináče 

v rôznych rozmeroch a dekoroch.


Prvý jarný deň je za nami. Každým dňom stúpajúca teplota a víkendová zmena času nám neodvratne hlásia príchod jarného obdobia. Príroda sa prebúdza do zeleného šatu a všetko začína krásne kvitnúť a pripravovať sa na obdobie plodnosti. Začíname upravovať svoje záhradky, či už len kvetinové záhony alebo celé hriadky na zeleninu a ovocie. Naše okná, kúty a terasy zdobia rastliny a kvetiny, ktoré nám dotvárajú stále sa meniaci vzhľad priestoru, v ktorom žijeme.



Naša jarná ponuka sa rozšírila o štýlové kvetináče, v ktorých budú vaše rastliny a kvety pyšne kvitnúť počas celého roka. Jedinečnosť materiálu a dizajnových prvkov naozaj vytvorí výnimočný solitér v akomkoľvek interiéri či exteriéri. Zaujímavé sú vysoké kvetináče s tvrdým povrchom a s rôznou štruktúrou po celej výške sa hodia do každého moderného interiéru. Kvetináče sú dostupné s rôznou výškou v rozmedzí od 60cm do 110cm. Hĺbka kvetináčov sa pohybuje okolo 30cm, čo poskytuje dostatočný priestor pre rastliny a kvety, ktoré do neho uložíte. Jednotlivé kvetináče vyniknú tak samostatne, ako aj vo vzájomnej rozmerovej a tvarovej kombinácii.

                             
         

Séria DAMICA zaujme vzorom akoby skladaných malých dielikov po celej výške. Výška kvetináčov môže byť 70cm, 90cm alebo 110cm. Môžete ich kombinovať s okrúhlymi kvetináčmi DENICA s priemerom 27cm alebo 33cm. Veľkou výhodou je, že kvetináče môžete umiestniť tak v interiéri, ako aj v exteriéri.

                             
     

Štýlovo vyznie séria WAVES a DENICA HIGH s 3D zvlnenou vonkajšou štruktúrou. Luxusne pôsobia kvetináče v bielom alebo čiernom lesklom prevedení. Zaujímavo sa bude vynímať aj patinované strieborné prevedenie. Tieto kvetináče krásne zdôraznia kvety a rastliny, ktoré sú v ňom umiestnené. Vysoké kvetináče WAVES majú výšku 60cm, 76cm a 90cm. Hranaté kvetináče CUBICON zo série sú vysoké buď 70cm alebo 100cm. Malé okrúhle kvetináče DENICA WHITE, BLACK a SILVER, s ktorými ich môžete vzájomne kombinovať, majú priemer 33cm alebo 40cm. Kvetináče pôsobia silným dôrazom v interiéri v kombinácii s iným štýlom.

                                            

Skutočným dizajnovým skvostom sú kvetináče zo série LETTERS, CRUST a VULCAN. Krásne sfarbenie v kombinácii hnedej, čiernej, grafitu a medi vytvára úchvatne prevedenie jednotlivých vzorov. Zaujímavo pôsobí štruktúra v tvare písmen abecedy, kde sú dostupné výšky kvetináčov 70cm a 90cm. S netradičným povrchom, ktorý pripomína sopečnú lávu, si môžete vybrať výšku kvetináča 70cm, 90cm a 110cm. Interesantná je séria s ryhovanou štruktúrou akoby kôra stromu. Vodorovné ryhovanie ponúka kvetináče o výške 75cm, 90cm a 105 cm a zvislé ryhovanie 70cm a 90cm.

Všetky KVETINÁČE si môžete pozrieť na našej stránke.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára