piatok 18. januára 2019

High-tech WIZ LED svietidlá

LED svietidlá meniace farbu a režim osvetlenia podľa vašich predstáv.



www.reacton.sk, led lampy, lampy ovládanie aplikáciou

Vysoko kvalitné svietidlá s technológiou Wiz predstavujú unikátne riešenie osvetlenia vo vašom domove. Závesné, stropné, nástenné, stolové či stojanové lampy sú vyrobené v kombinácii kvalitných materiálov - akrylu, kovu a skla. Dizajnové svietidlá s inteligentným ovládaním jednoducho inštalujete kdekoľvek na váš strop, stenu, stôl vo vašom modernom interiéri. Či sa rozhodnete umiestniť LED lampu do obývačky, kuchyne, spálne alebo kancelárie, jednoznačne vynikne v priestore vďaka svojim funkčným vlastnostiam.

svietidlá Reaction, lampy ovládané hlasom, high-tech lampy

Svietidlá s high-technológiou WiZ umožňujú fascinujúci a inovatívny dizajn osvetlenia, ktorý si môžete individuálne riadiť, naprogramovať a kontrolovať podľa svojich požiadaviek. Inteligentné ovládanie týchto LED lámp poskytuje naozaj neobmedzené možnosti pre každú príležitosť na vytvorenie požadovanej atmosféry - či už prostredníctvom aplikácie, ovládania hlasu, diaľkového ovládania a bežného spínača na stene. Doprajte si farbu alebo režim osvetlenia podľa svojich potrieb a vytvorte tak vo svojom domove výnimočnú atmosféru.

lampy Reaction, high-tech svietidlá, lampy na ovládač

“OVLÁDAJTE CEZ APLIKÁCIU”
Podľa recenzií predstavuje najlepší systém riadenia osvetlenia vôbec. Aplikácia na ovládanie je k dispozícii na Apple App Store iPhone a Obchod Google Play pre Android.
"VÁŠ HLAS JE TEN KĽÚČ"
Rozšírené ovládanie svetiel pomocou jednoduchých slovných príkazov v angličtine, francúzštine alebo nemčine je k dispozícii s Amazon Alexa a Google Home.
"WiZ MOTE"
Všetky vaše osvetlenia na dosah ruky môžete ovládajte cez ovládač. Nastavte si až štyri obľúbené režimy pre každú izbu.
"WiZ CLICK"
Urobte zo svojich existujúcich prepínačov šikovnejšie v dvoch preferovaných svetelných režimoch na jedno kliknutie či dve kliknutia. Jednoduché a účinné svietenie pre vás.

Všetky svietidlá z tejto série nájdete v kategórii SVIETIDLÁ WIZ.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára