streda 30. januára 2019

Rozkladacie sedačky DIVANI

Rozkladacie sedačky DIVANI.

Dizajnové sedačky s rozložením na lôžko.


Luxusné sedačky zo série DIVANI zaujmú ihneď svojim novým dizajnom a škálou farebnosti. Veľká sedačka je dlhá až 215 cm, čím poskytuje pohodlné trojmiestne sedenie. Štýlové opierky v oblom tvare zaručujú ozajstný komfort pri sedení. Ten je ešte podčiarknutý dvomi malými dekoračnými vankúšikmi.

www.reaction, moderný nábytok, nábytok do obývačky

Trojsedačka bude jednoznačne pútačom vo vašej obývačke a nejeden váš známy vám ju bude závidieť. Nechajte sa rozmaznávať štýlovým sedacím nábytkom pri sledovaní dobrého filmu či vašej obľúbenej relácie. Relaxujte v pohodlí a kruhu vašich najbližších.

sedačky Reaction, dizajnový nábytok, zamatové sedačky

Krásna veľká sedačka sa stane ústredným prvkom každej modernej obývačky. Hrubé prešívané pásy na operadle a sedadle v zvislom tvare sú súčasťou moderného dizajnu sedačky. Poťah sedačky je buď z látky v jemnom svetlomodrom prevedení alebo zo zamatu v honosnej tmavozelenej alebo strieborno sivej farbe. Masívne drevené nohy zaisťujú dostatočnú stabilitu rozkladacej sedačky.

sedací nábytok Reaction, interiérový nábytok, nábytok na sedenie

Sedačka s funkciou rozloženia na lôžko predstavuje okrem komfortného sedenia aj ďalšie praktické využitie. Jednoduchým sklopením operadlovej časti si vytvoríte lôžko s plochou 180x110 cm pre príležitostné spanie alebo pre vašich hostí.


sedačka DIVANI GREEN

sedačka DIVANI LSILVER

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára