štvrtok 24. januára 2019

Mangový nábytok zo série OLD DOOR

Masívny nábytok v industriálnom štýle.


www.reaction.sk, moderný nábytok, masívny nábytok

Nábytok zo série Old Door je vyrobený z masívneho mangového dreva. Zaujímavý dizajn jednotlivých kusov nábytku je tvorený vykladaným vzorom z drevených kúskov, ktoré sú upravené kartáčovaním, čo dodáva nábytku jeho charakteristický starý ošarpaný vzhľad. Masívne drevené črty v kombinácii s kovom vytvárajú modernú industriálnu sériu, ktorú môžete kombinovať s inými prvkami v aktuálnom industialnom trende. Jednotlivé prvky nábytku vyniknú tak samostatne ako krásny dizajnový solitér, ako v kombinácii v rámci série. Očarujúci charakter mangového dreva vás určite osloví. Jednoduché kovové prvky v čiernej farbe spojené s týmto masívnym drevom dotvárajú celkový industriálny štýl.


Celá séria sa skladá z veľkej komody, stolíka pod televízor a konferenčných stolíkov v dvoch veľkostiach. Veľkú výhodu ponúka séria, čo sa týka dostatočného úložného priestoru vo forme poličiek, zásuviek a skriniek. Prasklinky a trhlinky sú súčasťou dizajn a dodávajú nábytku v naturálnom prevedení jeho prírodný nádych. Každý kus je ručne spracovaný, čím sa zachováva jedinečnosť každého kusu. Séria sa krásne kombinuje vzájomne, ale aj ako samostatné kúsky, ktoré fantasticky vyniknú vo vašom modernom domove, či už sa rozhodnete ich umiestniť v obývačke, spálni či jedálni.

komody Reaction, dizajnový nábytok, nábytok z masívu

Komoda s dĺžkou 160 cm a hĺbkou 45 cm je vysoká 85 cm. Komodu tvoria tri vrchné zásuvky a tri skrinky s vnútornými policami, ktoré využijete ako potrebný úložný priestor pre vaše veci.

tv stolíky Reaction, interiérový nábytok, nábytok z mangového dreva

Televízny stolík má dĺžku 160 cm, hĺbku 42 cm a výšku 52 cm. Stolík pod TV poskytuje odkladací priestor pre vaše veci do dvoch bočných skriniek, vrchnej police a spodnej zásuvky v stredovej časti stolíka. Do police si môžete uložiť DVD prehrávač, TV router a inú elektroniku, pričom v zadnej stene tejto poličky sa nachádza praktický otvor pre kabeláž.

konferenčné stolíky Reaction, nábytok z masívu a kovu, nábytok do obývačky

Konferenčné stolíky sú dostupné v rozmeroch 60x60 cm s výškou 40 cm a 120x60 cm s výškou 46 cm. Takže si môžete vybrať podľa toho, či potrebuje menší stolík do útulnej obývačky alebo väčší rozmer do veľkého otvoreného priestoru. Je to len na vás, ktorú možnosť si vyberiete, určite vynikne v každom priestore pre svoje unikátne prevedenie.
 
 
konferenčný stolík OLD DOOR MANGO SMALL 
 
 
TV stolík OLD DOOR MANGO
 
konferenčný stolík OLD DOOR MANGO
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára