utorok 22. januára 2019

Sud ako stojan na víno - séria CHATEAU

Stojan na vínové fľaše v tvare suda.


www.reaction.sk, dizajnový nábytok, moderný nábytok

Milovníci kvalitného nápoja z hrozna si určite prídu na svoje. Dizajnový stojan na vínové fľaše v tvare malého alebo veľkého suda ideálne dotvorí atmosféru vínového kútika vo vašom domove. Bar s pohármi na červené a biele víno a k nemu stojan na fľaše plný chutného vína. Čo viac si želať na príjemný večer vo dvojici či pohodovú oslavu s priateľmi.

Stojany na víno ho série CHATEAU sú rozmanité čo sa týka materiálu a veľkosti. Štýlový vínový stojan je vyrobený z masívneho jedľového dreva v prírodnom alebo tmavom prevedení vo farbe kávy. Výška stojanu na víno v tvare sudu je môže byť 60 cm s kapacitou 14 fliaš alebo 80 cm s kapacitou až 23 fliaš. Celkový dizajn je dotvorený kovovými obručami s vybíjaním ako na reálnych sudoch.

stojany Reaction, interiérový nábytok, nábytok z dreva

Kto odolá? Stojan na víno môžete umiestniť kdekoľvek vo vašom interiéri. Vynikne ako krásny solitér vo vašej obývačke či vínnej pivničke. Pevná drevená konštrukcia je odolná a má vysokú nosnosť. Väčší stojan drží vínové fľaše na piatich policiach a menší stojan na štyroch policiach, ktoré sú tvarované tak, aby kopírovali tvar fľaše, a tým ponúkali jednoduché a stabilné uchytenie. Sud predstavuje zaujímavý doplnok do každého moderného interiéru. Už len stačí dokúpiť svoju obľúbenú značku vínka.

stojan  na fľaše CHATEAU 60 LIGHT  

stojan  na fľaše CHATEAU 60 DARK 

stojan  na fľaše CHATEAU 80 LIGHT   

stojan  na fľaše CHATEAU 80 DARK 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára