pondelok 28. januára 2019

Televízny stolík SCENER TV II

Stolík pod TV v škandinávskom štýle.


Nábytok v škandinávskom štýle je stále pretrvávajúcim trendom. Teší sa veľkej obľube a patrí k najobľúbenejším štýlom čo sa týka interiérového dizajnu. Jednoduché línie, prirodzené farby, bez výrazným motívov, dojem ľahkosti a dominantná funkčnosť vám doprajú zrelaxovať v príjemnom prostredí. Ak preferujete jednoduchosť a praktickosť pred luxusom a zdobenosťou, je to pre vás tá správna voľba.

V našej ponuke nájdete taktiež prvky tohto severského štýlu v rámci širokej série Scener. Kolekcia obľúbeného interiérového nábytku sa tentoraz doplnila o veľký stolík pod televízor. Dizajn nenáročnosti a jemné odtiene bielej farby v matnom prevedení sú doplnené prírodným prvkami z masívneho dubového dreva v naturálnom prevedení. 

www.reaction.sk, moderný nábytok, nábytok do obývačky

Nový väčší TV stolík disponuje dĺžkou 150 cm a hĺbkou 42 cm je vysoký 55 cm. Rozmerovo ani veľký, ani malý. Tento stolík pod televízor môžete umiestniť kdekoľvek, kam potrebujete. Vďaka bielej farbe úžasne vynikne pred farebnou stenou či stenou s obkladom alebo krásnou dekoračnou tapetou.

Televízny stolík môžete taktiež využiť ako komodu, pretože poskytuje aj potrebný úložný priestor pre vaše veci. Stolík pod TV sa skladá z bočnej skrinky, dvoch políc v stredovej časti a dvoch zásuviek z bočnej strany. Do políc môžete uložiť DVD prehrávač, TV router a inú elektroniku, pričom na ich v zadnej stene sa nachádzajú malé otvory pre kabeláž. 

tv stolíky Reaction, dizajnový nábytok, interiérový nábytok

Ak vám nevyhovuje táto veľkosť, tak je TV stolík dostupný v menšom rozmere s dĺžkou 120 cm. Skombinovať ho môžete s konferenčnými stolíkmi, komodami, vysokou či malou skrinkou, a taktiež s jedálenskými stolmi a farebnými stoličkami, písacím stolíkom a kreslom na kolieskach či hojdacím kreslom v rámci tejto série. 

Pôvodná cena: 333 EUR
AKCIOVÁ CENA: 298 EUR

tv stolík SCENER TV II

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára